100-prosenttisesti kierrätettävät ja hygieeniset rosteriset WC-kalusteet

Päivämäärä: 2.3.2021

Meille AQVA Finlandilla tärkeimpiä toimintaamme ohjaavista arvoista on hiilijalanjäljen pienentäminen ja kestävän rakentamisen sekä tilasuunnittelun tukeminen. Siksi olemme ylpeitä esitellessämme ruostumattomasta teräksestä valmistetun saniteettitilojen kalustemalliston. Kalusteissa yhdistyy äärimmäinen kestävyys, hygieenisyys, tyylikkyys ja ympäristöystävällisyys.

100 % KIERRÄTETTÄVÄ

Delabien RST-kalusteet ovat valmistettu 60 % kierrätetystä teräksestä. Kun vuosien päästä WC-istuin tai allas on palveluvuotensa täyttänyt, se voidaan kierrättää sataprosenttisesti kerta toisensa jälkeen. Energiaa kalusteiden valmistamiseen kuluu varsin vähän, kiitos kylmäpuristustekniikan sekä tig- ja laserhitsausmenetelmien. Ruostumaton teräs on materiaalina myös niin kevyt, että kalusteiden kuljettamisesta aiheutuu vähemmän päästöjä.

Kuten kaikissa Delabien kalusteissa, myös RST-mallistossa on huomioitu veden säästö. WC-mallisto täyttää EN 997 -standardin neljän litran huuhtelulla.

RST-kalusteiden vaikutus rakennuksen ja toimitilojen hiilijalanjälkeen on merkittävä. Delabien tuotteet auttavat rakennusta saavuttamaan LEED- ja BREEAM-ympäristöluokitukset.

ÄÄRIMMÄISEN KESTÄVÄ

RST-malliston ympäristöystävällisyyttä lisää entisestään kalusteiden äärimmäinen kestävyys. Ne kestävät kovassa jatkuvassa käytössä vuosikymmeniä ja ne ovat suunniteltu aina julkisten tilojen tarpeet edellä. Optimaalinen valinta ne ovat etenkin tiloihin, joissa piilee ilkivallan mahdollisuus. Delabien RST-kalusteita onkin toimitettu erityistiloihin, kuten vankiloihin sekä psykiatrian ja lastensuojelun tarpeisiin.

HYGIEENINEN

Delabien rosteriset kalusteet ovat paitsi kovaa kulutusta kestäviä myös hygieenisiä. Kalusteissa käytetään antibakteerista AISI 304 RST -terästä. Niissä oleva pinnoite ehkäisee bakteerien kasvua ja lisääntymistä. Kalusteet ovat myös suunniteltu niin, että niissä on mahdollisimman vähän likaa kerääviä saumakohtia ja puhdistaminen on vaivatonta. RST-kalusteita on käytössä niin sairaala- ja kuin elintarvikemaailmassa.

TYYLIKÄS

Delabien RST-mallistossa ei ole unohdettu tyylikkyyttä. Korkealaatuisilla kalusteilla saa rakennettua näyttäviä tiloja. Rosteriset WC-kalusteet sopivat monenlaisiin tyyleihin ja tiloihin. Valitse kiiltävä tai harjattu rosteripinta.

TUTUSTU LAAJAAN VALIKOIMAAMME

Laajasta rosterikalustevalikoimastamme löydät monen malliset altaat, seinään tai lattiaan asennettavat WC-istuimet, innovatiiviset vettä säästävät pisuaarit, laadukkaat automaattiset käsidesiannostelijat sekä kaiken kestävät rikkoutumattomat RST-peilit.

Tutustu RST WC-istuimiin täällä. Suosittelemme etenkin kaksoishuuhtelua käyttävää Delabie Monobloco-mallia.

Tutustu RST-altaisiin täällä. Näyttäviä tiloja luot esimerkiksi tyylikkäällä Baila-altaalla.

Tutustu RST-pisuaareihin täällä. Esimerkiksi ruuhkahuuhtelua hyödyntävä Delabie FINO-pisuaari on täydellinen valinta helposti ruuhkautuviin tiloihin.

Tutustu käsidesiannostelijoihin täällä. Helposti täytettävä Delabien automaattinen käsidesiannostelija annostelee käsidesin hygieenisesti ilman hukkatippoja.

Tutustu RST-peileihin täällä. Peilin näkymä on kirkas eikä eroa tavalliseen peiliin huomaa. Myös mittatilauksena.

 

Mikäli haluat kuulla lisää, olethan yhteydessä [email protected] tai puhelimitse 010 321 5080. Autamme mielellämme projektin suunnittelussa. RST-kalusteita voi tilata helposti myös suoraan verkkokaupastamme www.aqva.fi.

  __________________________________________________________________________________________________________________________

AQVA Finland Oy on vuonna 2010 perustettu suomalainen yritys. Meiltä saat maailman johtavien valmistajien saniteettitilojen kalusteet ja löydät ratkaisut vaativaankin kohteeseen ja makuun. Tarjoamme nopean toimituksen tuotteillemme. Asiakkaitamme ovat mm. useat kaupungit, hotelli- ja ravintolaketjut, liikkeet, toimistot, yksityisasunnot sekä jää- ja urheiluhallit.

Delabien lisäksi valikoimassamme on mm. Dysonin käsienkuivaimia, laadukkaita vesiautomaatteja ja vedenpuhdistusratkaisuja sekä paljon muuta. Katso lisää www.aqva.fi

Referenssihankkeet AQVA Finland Oy

Oodi - Helsingin keskustakirjasto

Oodi - Helsingin keskustakirjasto

Uudisrakennus | Helsinki | 98,00 milj €

Monimuotoinen ja wau-efektejä sisältävä keskustakirjasto Oodi on arkkitehtoni...

Case Finnkino Tennispalatsi

Case Finnkino Tennispalatsi

Helsinki

18 elokuvateatteria 10:ssä kaupungissa tekee Finnkinosta isoimman kinoketjun ...

Finnkino Itis

Finnkino Itis

Helsinki

Helsingin Itäkeskuksessa sijaitseva Finnkino Itis löytyy Kauppakeskus Itiksen...

Tilaa Rakennusfaktan uutiskirje – saat tuoteuutiset viikoittain sähköpostiisi

Sulje