Wave LED - Tarkan työn valaiseva suurennuslasi

Päivämäärä: 1.6.2013

GlamoxLuxo on siellä, missä näkemisestä tulee kriittinen työn laadun tekijä. Laboratori-oissa, elektroniikkateollisuudessa, sairaaloissa ja kaikkialla siellä, missä ei saa syntyä mahdollisuutta virheelle sen vuoksi että ei näe, on Wave LED näkösuorituksen laadun takeen ratkaisu.

Wave LED on läpikotaisin tekninen laite, jonka toiminnallisuus on suunniteltu tarjoamaan maksimaalinen käytettävyys, kun kyseessä on tarkkuustyö ja näkeminen. Valaisin on mekaniikaltaan sellainen, että sen kolminivelinen valaisinvarsi voidaan asemoida helposti työtehtävän vaatimaan asentoon. Wave LED on ergonominen toiminnaltaan. Va-laisinvarren sisäänrakennettu jousimekanismi tekee suurennuslasin asemoimisesta helpon ja tämä tapahtuu keveästi.

Näkösuorituksen apuna 3,5 tai 5 diopterin suurennuslasit antavat joko 185 % tai 225 % suurennuksen. Suurempaa tarkkuutta vaativaa työtä varten suurennusta voidaan vielä lisätä 100 % imukuppilinssin avulla. Tämä takaa pienempienkin yksityiskohtien tarkaste-lulle erinomaiset olosuhteet. Nämä yhdistettynä Wave LEDin 3D-ominaisuuteen tekevät siitä tarkkuustyön instrumentin hienomekaanisten komponenttien, erilaisten piirilevyjen ja esimerkiksi stereolitografisten pikamallien ja tuoteprototyyppien tarkastelulle ja vii-meistelylle.

Wave LED valaisee kohteen etevästi. Kaksi 6W led-valomoduulia yhdessä tai erikseen antavat näkösuoritukselle parhaan mahdollisen varjottoman ja pehmeän valon. Valaisimen himmennystoiminto on osa näkemisen ergonomiaa, automaattiajastus tekee siitä huolettoman käyttäjälleen. Led-valomoduulit tarjoavat 50 000 käyttötuntia, kyse on nel-jännesvuosisadasta tarkkuutta ja valoa!

Erityisen tarkkuustyön miljööt vaativat instrumenteiltaan muutakin kuin mekaanisen käy-tettävyyden etevyyttä ja valaisemisen kyvykkyyttä yhdistettynä suurentamisen toimin-toon. Wave LEDin muodonannossa on otettu huomioon myös väritykseen ja puhtaana pitoon liittyvät seikat. Vaalean harmaa ja valkoinen soveltuvat pidättäytyvinä väreinä teollisiin tuotannontiloihin, toimistoihin ja terveyden hoidon tiloihin erinomaisesti.

Valaisin ja suurennuslasiosan muodonannossa on otettu huomioon erityisesti sairaalaym-päristöjen laitemuotojen vaatimukset pidättäytyvästä ja pehmeyttä korostavasta ulkonäös-tä. Kyse on hahmopsykologiasta. GlamoxLuxon Wave LED on suunniteltu kestämään jatkuvassa käytössä ja se on muotoiltu käytettävyydeltään parhaaksi näkösuorituksen instrumentiksi.

Lisätietoja:
Glamox Luxo Lighting Oy
Silja Palmu
S-posti silja.palmu(at)glamoxluxo.com
Gsm 0400-477 605

Referenssihankkeet Glamox Oy

Uusi terveyskeskus Äänekoskelle

Uusi terveyskeskus Äänekoskelle

Uudisrakennus | Äänekoski | 27,00 milj €

Uudisrakennuskohde rakennustyyppiluokassa terveyskeskukset, joka koostuu rake...

Ounasrinteen monitoimitalo

Ounasrinteen monitoimitalo

Uudisrakennus | Rovaniemi | 15,30 milj €

Monitoimitalo rakennettiin varsin kiireisellä aikataululla, puolessatoista vu...

Jorvin sairaalan päivystyslisärakennus

Jorvin sairaalan päivystyslisärakennus

Laajennus | Espoo | 49,00 milj €

Laajennuskohde rakennustyyppiluokassa sairaalat, paikkakunnalla Espoo. 5 kerr...

Fazerin vierailukeskus

Fazerin vierailukeskus

Uudisrakennus | Vantaa | Ei tiedossa

Fazer on avannut Vantaan Vaaralassa sijaitsevien tehtaidensa kylkeen Fazer Ex...

Tilaa Rakennusfaktan uutiskirje – saat tuoteuutiset viikoittain sähköpostiisi


RPT Byggfakta Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään.
Lue lisää...

OK, ymmärrän