Visor pimennyskaihdin & muut kaihdintuotteet

Päivämäärä: 22.3.2023

Visor pimennyskaihdin on ihanteellinen ratkaisu niille, jotka haluavat lisää auringonsuojaa ja yksityisyyttä, sekä parantaa rakennuksen energiatehokkuutta. Visor pimennyskaihtimen avulla saat tilan pimennettyä vuorokaudenajasta riippumatta.

Visor pimennyskaihdin tehostaa energiansäästöä talviaikaan

Visor pimennyskaihdin voi vähentää rakennuksen lämmitysenergian kulutusta merkittävästi. Se estää kylmän ilman pääsemisen sisään ikkunasta ja pitää sisälämpötilan tasaisempana. Visor pimennyskaihtimet pienentävät myös ikkunan energiahäviötä. Visor pimennyskaihdin on helppokäyttöinen eikä sen asentaminen vaadi erikoisosaamista.

Hyötyjä ja säästöä ympäri vuoden - myös kesällä

Ikkunat ovat suuri syy rakennuksen sisälämpötilojen nousuun kesällä, mutta Visor pimennyskaihdin auttaa vähentämään lämpösäteilyä ja pitämään huoneet viileimpinä ja mukavimpina antaen samalla suojaa auringon paahteelta.

Parempaa akustiikkaa

Visor pimennyskaihdin takaa akustisen mukavuuden, vaikka tilassa olisi paljon ikkunapinta-alaa. Kaihtimien kankaan hunajakennorakenne muodostaa kankaaseen terävät ja tasaiset laskokset vähentäen tilan kaikua ja pehmentäen äänimaailmaa.

Visor pimennyskaihdin valmistetaan laadukkaasta sertifioidusta Öko-Tex-kankaasta, joka takaa, että kankaassa ei ole käytetty haitallisia aineita. Kaihtimissa ei myöskään ole valoreikiä eikä roikkuvia naruja, mikä tekee siitä tyylikkään ja modernin. Muiden Visor kaihtimien tapaan myös pimennyskaihtimet avautuvat sekä ylhäältä alas että alhaalta ylöspäin.

Jokainen Visor kaihdin valmistetaan käsityönä

Visorilta löytyy pimennyskaihtimen lisäksi kaihdinvaihtoehtoja erilaisiin ikkunoihin, ovi-ikkunoihin ja liukulasioviin, sekä parveke- ja terassilasituksiin. Valmistamme jokaisen Visor tuotteen yksilöllisesti käsin. Jokaisen kaihdintuotteen yksityiskohdat ovat huolellisesti viimeisteltyjä ja juuri kyseiseen kohteeseen mittojen mukaan tehtyjä – se on asia, joka erottaa meidät muista. Hyvän muotoilun ja huolellisen käsityön lisäksi Visor kaihtimella on myös lukuisia teknisiä ominaisuuksia, jotka tekevät siitä markkinoiden parhaan kaihdinratkaisun:

 • Antaa erinomaisen ja joustavan valonsäädön, lämmön ja kylmän eristyksen, säästää energiaa, vaimentaa ääntä ja parantaa tilan akustiikkaa.
 • Portaattomasti säädettävissä ylhäältä alaspäin ja alhaalta ylöspäin.
 • Saatavana läpikuultavalla, läpinäkymättömällä tai täysin pimentävällä kankaalla.
 • 10 värivaihtoehtoa (mm. luonnonvalkoinen, hiekka, tummanharmaa ja khaki).
 • Vain 15 millimetriä kapea, mahtuu esim. lasiliukuovien väliin.
 • Antaa suojaa huonekalujen ja lattioiden haalistumista vastaan.
 • Kapeat ja huomaamattomat ylä- ja alaprofiilit, kiinnikkeet piilossa.
 • Polyesterikankaasta valmistettu kaihdin on kestävä ja pestävä.
 • Kaihtimen kangas palautuu takaisin muotoonsa, vaikka sitä rypistäisi käsillä, mikä tekee siitä perinteistä alumiinista sälekaihdinta huomattavasti kestävämmän.
 • Ei roikkuvia naruja tai tappeja – lapsiturvallinen.
 • Lyhyt toimitusaika, n. 5-10 arkipäivää isossakin kohteessa.
 • Lukuisia käyttökohteita: ikkunat, lasiovet, sisälasiseinät, parvekeikkunat ja -kaiteet, terassit ja lasikatot. 
 • Täyttää julkisten tilojen vaatimukset, soveltuvat mainiosti esim. kouluihin, päiväkoteihin ja toimistoihin.
 • Saatavana julkisiin tiloihin soveltuvilla palosuojatuilla kankailla.

 

Lue lisää Visor pimennyskaihtimista sekä muista Visor kaihdinvaihtoehdoista >> https://visor.fi/pages/ammattilaisille

Tilaa Rakennusfaktan uutiskirje – saat tuoteuutiset viikoittain sähköpostiisi

Sulje