Visor ikkunakaihtimet – Modernia aurinko- ja näkösuojaa

Päivämäärä: 7.2.2024

Visor ikkunakaihtimet tarjoavat monipuolisen ja tyylikkään ratkaisun näkösuojan ja auringonsuojauksen tarpeisiin. Visorin suomalainen design on yksinkertaisen tyylikäs, soveltuen niin moderniin kuin perinteiseenkin sisustukseen

Portaaton säätö

Visor-kaihtimien suosituin ominaisuus on niiden portaaton säätö. Kaihtimia voi liikuttaa sekä ylä- että alareunasta, mahdollistaen niiden asettamisen mihin kohtaan ikkunaa tahansa. Tämä antaa mahdollisuuden säätää kaihtimet juuri oikeaan kohtaan, halliten valon ja näkösuojan määrää tilanteen mukaan.

Kankaan valinta - Tiivis vai läpikuultava?

Visor-kaihtimia on saatavilla useissa eri sävyissä, mutta merkittävin valinta on se, onko kangas tiivistä vai läpikuultavaa. Tiivis kangas tarjoaa täydellisen näkösuojan myös pimeällä, kun taas läpikuultava kangas mahdollistaa näkymän säilyttämisen. Läpikuultava kangas on ideaali valinta tiloihin, joissa halutaan maksimoida valoisuus ja näköyhteys ympäristöön.

Helppohoitoiset ja tyylikkäät kaihtimet

Yksi Visor kaihtimien suurimmista eduista on helppohoitoisuus. Kaihtimet on vaivaton puhdistaa kostealla liinalla tai imurilla, ja tarvittaessa ne voi irrottaa ja pestä käsin. Kaihdin palautuu aina alkuperäiseen muotoonsa rypistymisen jälkeen. Useimmat kaihdinkankaamme ovat palosuojattuja ja soveltuvat erinomaisesti julkisiinkin kohteisiinkin.

Pimennyskaihdin - Energiatehokas valinta

Tutkitusti energiatehokas Visor pimennyskaihdin tarjoaa täydellisen ratkaisun makuuhuoneen tai muun tilan pimentämiseen. Sen avulla on mahdollista myös säästää jopa 12% lämmitysenergiassa. Kesällä kaihtimet puolestaan pitävät huoneen viileämpänä, vähentäen sisäilman lämpösäteilyä jopa 78%.

Visor - Vastuullinen valinta Suomesta

Visorilla on jo yli 50 vuoden historia luotettavana suomalaisena perheyrityksenä. Kaikki kaihtimet valmistetaan Kempeleessä modernia teknologiaa ja käsin tekemistä yhdistämällä. Visorin kaihtimille on myönnetty Design from Finland ja Avainlippu -tuotemerkit.
 

Ota yhteyttä, niin löydetään oikeanlaiset kaihtimet projektiisi!

Tilaa Rakennusfaktan uutiskirje – saat tuoteuutiset viikoittain sähköpostiisi


RPT Byggfakta Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään.
Lue lisää...

OK, ymmärrän