Varoitusvaatteet myös talvikäyttöön HighVisPro -mallistosta

Päivämäärä: 2.10.2015

Talvikäyttöön varoitusvaatemallisto HighVisPro

Lindströmin uusi varoitusvaatemallisto HighVisPro tarjoaa entistäkin enemmän työvaatteita talven tuuliin ja kylmiin säihin. Varoitusvaatteiden työvaatemallistomme täyttää standardien EN ISO 20471:2013, Erittäin näkyvä vaatetus ja EN 342:2004, Kylmältä suojaavat vaatekokonaisuudet ja vaatteet, vaatimukset.

Uusittu varoitusvaatemallistomme on suunniteltu yhteistyössä asiakkaiden kanssa, jotka työskentelevät olosuhteissa, joissa vaaditaan turvallisuuden edistämiseksi erittäin hyvää näkyvyyttä työvaatteilta. Varoitus- ja huomiovaatteita käytetään tehtävissä, joissa työntekijän on erotuttava hyvin esimerkiksi liikenteen seassa, hämärissä tiloissa tai ulkotyössä. Fluoresoiva oranssi ja keltainen väri takaa hyvän kontrastin myös päivänvalossa, ja heijastinmateriaalit tekevät käyttäjän näkyväksi myös pimeässä.

Pitkäkestoisessa kylmälle altistumisessa käyttäjän on tärkeää pysyä kuivana. Lämmöneristävyyden säätäminen onnistuu vaatetuksen tuuletusaukkojen avulla, sekä kerrospukeutumisella. HighVisPro -työvaatteemme sopivat hyvin yhteen muiden Standard-työvaatteidemme ja henkilönsuojaintemme kanssa. Yhtenäisten asukokonaisuuksien luominen on nyt entistä helpompaa!

Pyydä nyt yrityksellesi ilmainen työvaatekartoitus ja tarjous työvaatteistamme!

Lue lisää HighVisPro-työvaatteistamme »

Tutustu henkilönsuojaimiimme »

www.lindstrom.fi

Referenssihankkeet Lindström Oy

Lapland Hotels Bulevardi

Lapland Hotels Bulevardi

Sisp. korjaus | Helsinki | Ei tiedossa

Jälleen yksi toimistotalo Helsingissä sai uuden elämän, kun Bulevardi 28:ssa ...

Clarion Hotel Helsinki Airport

Clarion Hotel Helsinki Airport

Uudisrakennus | Vantaa | Ei tiedossa

Iso hotelli on systemaattinen rakennus, jonka suunnittelussa toistuvat samat ...

RPT Docu Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään.
Lue lisää...

OK, ymmärrän