Suunnittele itse Lindströmin vaihtomattoja asiakkaillesi

Päivämäärä: 23.1.2023

Vaihtomattopalvelumme matot voivat olla juuri sen näköisiä, kuin asiakkaamme niistä suunnittelee. Designmatoillamme voi vaikuttaa tilan tunnelmaan, mainostaa, sisustaa tai jopa ohjeistaa tilassa kulkemista.

Matoissamme käytetty painotekniikka mahdollistaa pienempienkin yksityiskohtien toistumisen matossa. Valittavissasi on 75 perusväriä, joiden lisäksi myös erikoisvärit ovat mahdollisia.

Designmatoissamme vain suunnittelijan oma mielikuvitus on rajana. Voimme myös auttaa suunnittelemaan juuri täydelliset matot kaikkiin tiloihin.

Väripintojen ja kuvioiden lisäksi, matot voi suunnitella, vaikka omalla logolla tai tekstillä. Designmattomme taipuvat monenlaisiin tiloihin, koska tarjoamme kokoja pienistä 75 X 85 cm matoista aina kolmemetrisiin mattoihin.

Mattojen valmistuksen jälkeen, palveluedustajamme toimittaa säännöllisesti puhtaat matot yrityksesi toimitiloihin ja kerää samalla mukaansa pestävät matot. Mattojen vaihtoväli voi olla 1, 2 tai 4 viikkoa.

Aina puhtaat matot, jotka pitävät tilasi edustuskunnossa

Sen lisäksi, että Lindströmin matot korostavat tilan ilmettä, ne auttavat pitämään lattiat puhtaina. Mattovuokraus on vaivaton ja edullinen palvelu, joka vähentää siivouksen tarvetta. Vaihtomattojen ansiosta toimitilasi pysyy edustuskunnossa ja palvelumme säästää aikaasi.

Matto lisää tilan turvallisuutta

Matot ovat tehokkaan lian- ja kosteudenpysäytyksen ansiosta merkittävä turvallisuustekijä. Oikeat matot oikeassa paikassa ehkäisevät liukastumisia. Turvallisuutta edistävä kumipohja estää mattojen liukumisen. Mattomme ovat myös paloluokiteltuja EN 13501 -standardin mukaan.

Lue lisää huolettomien vaihtomattojen suunnittelusta sivuillamme

Referenssihankkeet Lindström Oy

Kauppakeskus Lippulaiva

Kauppakeskus Lippulaiva

Uudisrakennus | Espoo | 200 milj. €

Uusi, kaksi kertaa aiempaa suurempi moderni ja urbaani kauppakeskus Lippulaiv...

Lapland Hotels Bulevardi

Lapland Hotels Bulevardi

Sisp. korjaus | Helsinki | Ei tiedossa

Jälleen yksi toimistotalo Helsingissä sai uuden elämän, kun Bulevardi 28:ssa ...

Clarion Hotel Helsinki Airport

Clarion Hotel Helsinki Airport

Uudisrakennus | Vantaa | Ei tiedossa

Iso hotelli on systemaattinen rakennus, jonka suunnittelussa toistuvat samat ...

Tilaa Rakennusfaktan uutiskirje – saat tuoteuutiset viikoittain sähköpostiisi


RPT Byggfakta Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään.
Lue lisää...

OK, ymmärrän