Valkaisimme vedeneristeen

Päivämäärä: 30.1.2019

Markkinoiden ensimmäinen valkoinen vedeneristysmassa

Monille tuttu ARDEX 8+9 on vakiinnuttanut asemansa Suomen markkinoilla jo 30 vuoden ajan. Toimme sen rinnalle valkoisen version ARDEX 8+9 LW pidennetyllä työajalla. 2-komponenttisessa tuotteessa jauheosaa ARDEX 9 tai ARDEX 9 LW vaihtamalla voi ratkaisevasti vaikuttaa työn nopeuteen tai helpottaa työskentelyä huonossa valaistuksessa.

ARDEX 8+9 LW -vedeneristysmassa voidaan sekoittaa pastamaiseksi tai telattavaksi koostumukseksi. Pastamaisella massalla voidaan täyttää halkeamat, kolot tai muut vaurioalueet ja tiivistää läpiviennit. Telattavan koostumuksen sekoitus on helppo tehdä paino-osissa 1:1.

Käyttökohteita ovat mm. yleiset ja asuntojen märkätilat, parvekkeet sekä sisäilmakohteissa tiivistyskorjaukset.

ETA-arvio nro ETA-15/0458. M1-luokitus.

ARDEX 8+9 LW -vedeneristysmassan työskentelyaika on noin 90 minuuttia ja kävelykelpoinen pinta saavutetaan  kahden telauksen eli 1,5 + 3,5 tunnin jälkeen.

Huomioi alustan vaatimukset, vedeneristyksen vahvistuskappaleet ja ohjeellinen kuivakalvovahvuus. Lisätietoja tuote-esitteestä ja ARDEX-työohjepankin järjestelmäratkaisuista kotisivuillamme.

Tutustu tuotteeseen ARDEX 8+9 LW tästä


ARDEX on yksi maailman johtavista vedeneristys-, betoninkorjaus-, tasoite- ja laatoitusmateriaalien valmistajista. Emme tyydy tarjoamaan pelkästään tuotteita, jotka riittävät kattamaan rakennusalan vaatimukset. Jatkuvalla tutkimuksella ja tuotekehityksellä voimme tarjota tuotteita ja järjestelmäratkaisuja, jotka ovat kehityksen kärjessä sekä tukevat ammattilaisten työtä laadullisesti ja työaikaa tehokkaasti säästäen.

Tilaa Rakennusfaktan uutiskirje – saat tuoteuutiset viikoittain sähköpostiisi


RPT Byggfakta Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään.
Lue lisää...

OK, ymmärrän