Uutuutena markkinoiden energiatehokkain ruoankuljetusvaunu

Päivämäärä: 8.11.2018

Hallins Temptainer Basic vaunut ovat kompakti ratkaisu kuumien ja kylmien ruokien kuljetukseen.

Vaunut on valmistettu kokonaan ruostumattomasta teräksestä, ilman alumiinia tai lasikuitua. Mallista riippuen Temptainer Basic Single (kapasiteetti 12 x GN 1/1-65 tai 6 x 1/1-150) ja Temptainer Basic Tower (kapasiteetti 6 x 6 x GN 1/1-65 tai 3 x 3 1/1-150) hyödyntävät kiertoilma- tai staattista lämmitystä sekä peltier- tai kompressorijäähdytystä. Hyvin eristetty rakenne yhdistettynä edistykselliseen lämmitys- ja jäähdytystekniikkaan varmistaa, että haluttu lämpötila saavutetaan nopeasti ja säilyy vaaditun ajan. Vaunuissa yhdistyy ketteryys ja ergonomisuus sekä kestävyys ja hygieenisyys.


Kopal Keittiöt Oy toimittaa keittiölaitteet suurkeittiöihin ja ravintoloihin kautta maan. Tuotevalikoimastamme löydät kaikki nykyaikaisessa ammattikeittiössä tarvittavat laitteet ruoan esikäsittelyyn, valmistukseen, säilytykseen ja jakeluun sekä astianpesuun. Laitetoimituksen jälkeen kokonaisvaltainen palvelumme kattaa huollon, korjauspalvelut ja varaosat. 

Tilaa Rakennusfaktan uutiskirje – saat tuoteuutiset viikoittain sähköpostiisi


RPT Byggfakta Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään.
Lue lisää...

OK, ymmärrän