Uusi trendi - Seinän sisälle piilotettavat ovet

Päivämäärä: 9.10.2013

Eclisse Pocket Door- liukuovijärjestelmät tuovat asumiseen uusia toiminnallisia ulottuvuuksia ja näppärää muunneltavuutta sekä antavat sisustamiseen luovaa vapautta ja tarjoavat suoranaista tilansäästöä.

Uutta kuumaa trendiä edustavat oviratkaisut kuuluvat Eclissen innovatiiviseen Pocket Door -liukuovijärjestelmään. Ovivalikoiman ja valinnan takana ovat hyvinkin erilaiset tarpeet ja kriteerit. Erityisesti viimeistelty tyylikkyys, neliöiden hyötykäyttö sekä tilojen toiminnallisuus.

Yksilöllisyyttä kaipaaville Eclisse Pocket Door -liukuovijärjestelmä on toimiva poikkeus ja tervetullut tuote markkinoille. Se tukee hienosti myös tämän päivän rakentamisen ja sisustamisen visuaalista linjaa. Kodin ilme nykyaikaistuu, tilankäyttö helpottuu eikä ovisaranoiden puolia tarvitse miettiä.

Piilotettavat sisäovet soveltuvat yhtä hyvin moderniin kuin perinteiseen kohteeseen. Ovivaihtoehdot ovat lähes rajattomat, standardituotteista erikoismittaisiin vaativien kohteiden toteutuksiin. Tuotteet sopivat uudisrakentamisen lisäksi myös saneerauskohteisiin.

Ajoissa suunnittelutyöhön

Suunnittelu ja päätökset täytyy tehdä ajoissa, koska Eclisse Pocket Door -teräskehys tulee osaksi väliseinärunkoa ja mahdollistaa näin ovien liukumisen seinän sisälle. Ovilehdet asennetaan kuitenkin vasta, kun seinäpinnat ovat valmiina. Erityisesti on huomioitava huonemitoitus sekä sähkösuunnittelu.

Yksityisyyttä ja avaruutta tarpeen mukaan

Eclissen Pocket Door -tuotteissa on lähes rajattomasti vaihtoehtoja. Niillä on mahdollista tehdä muun muassa yksittäiset ovet, pariliukuovet, listattomat oviaukot, teleskooppiovet ja monia muita. Tuotteisiin on saatavilla myös useita nykyaikaisia lisävarusteita. Soft Close -toiminnolla ovet sulkeutuvat hitaasti, turvallisesti ja pehmeästi, kun taas Syncro lisävarusteella pariliukuovi toimii samanaikaisesti liikutettaessa ainoastaan toista ovilehteä.

Eclissen tuotteissa on monia ominaisuuksia, joita ei löydy vastaavista järjestelmistä. Niissä on vakiopaksuinen 40 mm ovilehti tai kehyksetön lasiovi. 40 mm paksu ovilehti mahdollistaa sen, että liukuovet ovat ulkonäöltään samanlaisia kuin kohteen mahdolliset saranaovet.

Helppo ja nopea asentaa sekä huoltaa

Eclissen liukuovikehyksen asentaminen on helppoa. Hyvää on myös se, että patentoitu irrotettava liukukisko mahdollistaa oven vaihdon ja huollon tulevaisuudessa seinää purkamatta.

Teräskehyksellä on 12 vuoden takuu, joka takaa tuotteen laadun ja huolettoman käytön.

Eclisse on Euroopan johtava seinänsisäisten liukuovijärjestelmien toimittaja. Suomessa Eclissen tuotteita edustaa Muotolevy Oy.

Lisätietoa: www.muotolevy.fi, www.eclisse.fi

Markus Merinen, Markkinointipäällikkö, Muotolevy Oy, 0400 246 733
Päivi Koivisto, Tuoteryhmäpäällikkö, Muotolevy Oy, 050 407 7615 Muotolevy Oy on voimakkaasti kehittyvä rakennustuotteisiin ja -palveluihin keskittyvä yhtiö. Muotolevyn tuote- ja palvelutarjonta jakautuu kahteen pääluokkaan, Rakennustuotteisiin ja toimistojen Tilaratkaisuihin.

Muotolevy Rakennustuotteet -valikoimaan kuuluvat mm. rakennus- ja julkisivulevyt sekä niiden kiinnitys- ja runkojärjestelmät, tarkastusluukut sekä Pocket Door -liukuovet.

Muotolevy Tilaratkaisut tarjoaa muuntojoustavia seinä- ja alakattojärjestelmiä toimistoihin sekä julkisiin tiloihin. Muotolevy Tilaratkaisut-palvelukokonaisuus sisältää suunnittelun, asennuksen ja muutostyöt.

Referenssihankkeet Muotolevy Oy

PuuMera Kivistö

PuuMera Kivistö

Uudisrakennus | Vantaa | Ei tiedossa

Vantaan asuntomessuille Euroopan suurin puukerrostaloSuomalainen puurakentami...

Ruusupuisto Jyväskylässä

Ruusupuisto Jyväskylässä

Uudisrakennus | Jyväskylä | 20,00 milj €

Jyväskylän yliopiston käyttöön tulleessa Ruusupuisto-uudisrakennuksessa on ju...

Kaarisairaala

Kaarisairaala

Laajennus | Kuopio | 71,00 milj €

Kuopion yliopistollinen sairaala kasvoi neljänneksellä Maassamme on käynnis...

Brondankulma

Brondankulma

Korjaus | Helsinki | Ei tiedossa

Eteläesplanadin ja Korkeavuorenkadun kulmaan vuonna 1975 valmistunut liike- j...

RPT Docu Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään.
Lue lisää...

OK, ymmärrän