Uusi sukupolvi OSRAM HQL LED –lampuissa

Päivämäärä: 10.1.2019

OSRAM HQL LED PRO -lamput sopivat erinomaisesti valaisimiin, joissa on ollut ennen käytössä EU:n Eco design direktiiviin (ErP) kieltämät elohopeahöyrylamput. Niiden valonjako on laaja ja ne kestävät hyvin vaativampiakin olosuhteita vankan rakenteensa ansiosta (IP65). Lamput soveltuvat kuristinkäyttöön ja suoraan verkkojännitteeseen.

Nyt uuden sukupolven OSRAM HQL LED PRO -lamppuja on saatavana korvaamaan jopa 250W:sta elohopeahöyrylamppua, valovirta jopa 13000 lm ja korkea valotehokkuus 133 lm/W. Niillä on erittäin pitkä elinikä, jopa 50 000 tuntia ja tehokas jäähdytys LED-moduuleille käyttölämpötiloissa -20 - +60°C. Lampuilla on korkea ylijännitekestävyys 4 kV (L-N).

Saatavana on kolmea eri tehoa E27-kannalla ja kahta E40-kannalla. Lisäksi uutuutena lämpimät värilämpötilat kaikissa E27-malleissa.

OSRAM HQL LED PRO -lampuilla on viiden vuoden takuu.

 

Tilaa Rakennusfaktan uutiskirje – saat tuoteuutiset viikoittain sähköpostiisi


RPT Byggfakta Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään.
Lue lisää...

OK, ymmärrän