Uusi minimalistinen ja trendikäs keittiöhanamallisto Hansgrohelta

Päivämäärä: 15.5.2020

Hansgrohe tuo markkinoille uudet Talis M54 -keittiöhanat, joissa on minimalistinen ilme ja trendikkäät värit.  Tyylikäs ja ajaton muotoilu yhdessä korkean tuotelaadun kanssa varmistavat, että Talis M54 on keittiön uusi kohokohta.

Mallistosta löytyy oikea hana mihin tahansa yksilöllisesti suunniteltuun keittiöympäristöön. Juoksuputken malleina on kolme ikonista muotoa: L-putki, U-putki ja korkea kaariputki. Pintavärivaihtoehtoja on myös kolme: kromi, ruostumaton teräs ja trendikäs mattamusta. Kaikki kolme eri mallia on varustettu runkoon integroidulla pesukoneventtiilillä. Lisää käytännöllisyyttä keittiöön tuovat kromiset mallit, joissa on ulosvedettävä pesin. Pesimellä puhdistuvat näppärästi tiskiallas, isot astiat ja kasviksetkin.

Hanojen selkeä ja tyylikäs ilme on keveän siluetin ja hoikan puikkokahvan ansiota. Vähäeleiset kuuman ja kylmän merkinnät hanan kahvan alla korostavat hanan minimalistista ilmettä. Viimeistellyt yksityiskohdat näkyvät esimerkiksi juoksuputken päässä, jossa on huomaamaton, piilotettu suutin.

Muotoilun lisäksi Talis M54 keittiöhanojen toiminnalliset yksityiskohdat vakuuttavat vaativammankin asiakkaan. Ergonominen puikkokahva tarjoaa käyttäjälle täydellisen veden hallinnan. Runkoon integroitu pesukoneventtiili sulautuu muotoiluun saumattomasti ja on helppokäyttöinen. Kirkas laminaarinen virtaus on sekä kaunis että säästeliäs, sillä se kuluttaa vettä vain 7-9 litraa minuutissa. Ulosvedettävässä pikapesimessä valittavissa oleva suihkuvirtaus on erityisen resurssitehokas, koska se vähentää vedenkulutuksen vain 3,5 litraan minuutissa.

Referenssihankkeet Hansgrohe SE, Helsingin sivuliike

Hotel Indigo

Hotel Indigo

Korjaus | Helsinki | Ei tiedossa

Pohjoismaiden ensimmäinen Indigo-ketjun hotelli on avattu Helsingin Bulevardi...

Hotel Haven

Hotel Haven

Korjaus | Helsinki | Ei tiedossa

Hotel Haven on Suomen ensimmäinen Small Luxury Hotels of the World -ketjun jä...

Hotel Fabian

Hotel Fabian

Helsinki

Tyylikäs, mannermainen ja tunnelmaltaan ainutlaatuinen boutique-hotelli Hotel...

Lammi-Kivitalot – esittelykohde Jyväskylän asuntomessuilla

Lammi-Kivitalot – esittelykohde Jyväskylän asuntomessuilla

Jyväskylä

Lammi-kivitalo Sampo on rakennettu Jyväskylän asuntomessualueelle, jossa se t...

Tilaa Rakennusfaktan uutiskirje – saat tuoteuutiset viikoittain sähköpostiisi

Sulje