Uusi ISOVER Facade huolehtii tuulensuojauksesta ja lämmöneristyksestä samalla kerralla

Päivämäärä: 20.9.2018

ISOVER Facade -levyssä on tuulensuoja ja lämmöneristys samassa paketissa. Huippuluokan kotimainen tuulensuojalevy sopii sekä uudisrakentamiseen että talon ulkopuoliseen lisäeristämiseen kaikissa paloluokissa. Tuote soveltuu niin isoihin kuin pieniinkin rakennuksiin. Facade-levyt tarjoavat rakentajalle ja remontoijalla villaeristeiden parhaan lämmöneristysarvon.

ISOVER Facade -tuotteiden lämmönjohtavuus (lambda Declared) on vain 0,031 W/mK. Facadea käyttämällä vältetään kylmäsillat ja voidaan tehdä energiatehokkaampia rakenteita. ISOVER Facade on valmistettu epäorgaanisesta ja kemiallisesti neutraalista materiaalista, eikä se sisällä korroosiota aiheuttavia ainesosia. Facade on lahoamaton ja hajuton tuote eikä se tarjoa homesienille otollista kasvualustaa. Tuote täyttää rakennusmateriaalien päästöluokan M1.

Facade-levyn tuulensuojapinnoite suojaa hyvin tuulta ja kosteutta vastaan, lisäksi pinnoite on erittäin hyvin vesihöyryä läpäisevä eli kosteus pääsee kuivumaan tuotteen läpi ongelmitta. ISOVER Facade on UV-testattu ja sen UV-suoja on hyvä. Tämän ansiosta tuote voi toimia rakentamisen aikaisena sääsuojana jopa kuuden kuukauden ajan ominaisuuksiaan menettämättä. Väriltään ISOVER Facade on tummanharmaa. Palamattomana lämmöneristeenä Facade soveltuu julkisivurakenteisiin ilman erillistä suojaverhousta. ISOVER Facade -levyt on pakattu vesitiiviisti.

Kevyet ja pitkiltä sivuilta pontatut Facade-levyt on helppo asentaa. Ne kiinnittyvät tiiviisti toisiinsa, joten kylmäsiltoja ei pääse syntymään. Asennukseen tarvittavat teipit ja naulauslevyt on suunniteltu juuri Facade-asennusta varten. Tuotteiden saumat ja nurkkaliitokset teipataan FacadeTape -saumausteipillä.

ISOVERin Energiansäästölaskurilla lasket helposti, paljonko voit säästää lisäeristämällä talosi seinä- tai kattorakenteet! 

Referenssihankkeet Saint-Gobain Finland Oy - Isover

PuuMera Kivistö

PuuMera Kivistö

Uudisrakennus | Vantaa | Ei tiedossa

Vantaan asuntomessuille Euroopan suurin puukerrostaloSuomalainen puurakentami...

Tilaa Rakennusfaktan uutiskirje – saat tuoteuutiset viikoittain sähköpostiisi


RPT Byggfakta Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään.
Lue lisää...

OK, ymmärrän