URIMAT on virallinen LEED-partneri!

Päivämäärä: 23.9.2013

Hajuttomat URIMAT -pisuaarit ovat aina olleet edullisia hankkia, ja nopeita asentaa. Nyt myös niiden ympäristöystävällisyys on valjastettu auttamaan jo rakennuttajaa ja urakoitsijaa. Järkevästä pisuaarivalinnasta hyötyvät loppukäyttäjän lisäksi kaikki toimijat rakennusprojektin kaikissa vaiheissa.

LEED (Leadership in Energy and Environmental Design) on kansainvälinen sertifikaatiojärjestelmä, jolla voidaan puolueettomasti todistaa rakennusprojektin ympäristöystävällisyys. Sitä hallinnoi USGBC (The U.S. Green Building Council), jonka jäsen myös URIMAT on. USGBC on voittoa tavoittelematon organisaatio, jonka tehtävä on varmistaa rakennusprojektien säästöt energiankulutuksessa.

LEED –sertifikaatin taso määräytyy rakennusprojektissa ansaittujen pisteiden mukaan. Perussertifikaatin saa 40 pisteellä, kun arvostetuimpaan platinasertifikaattiin vaaditaan jo vähintään 80 pistettä.

URIMAT –vedettömät pisuaarit auttavat ko. pisteiden ansainnassa vedensäästökategorioissa. Näissä maksimipistemäärä on 11, joista URIMAT –pisuaarit voivat auttaa jopa 6 pisteen ansaitsemisessa. Tämä on 15 prosenttia sertifikaattiin oikeuttavasta minimipistemäärästä!

Lisätietoa LEED –sertifikaatista englanniksi: http://www.usgbc.org/leed

Tilaa Rakennusfaktan uutiskirje – saat tuoteuutiset viikoittain sähköpostiisi


RPT Byggfakta Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään.
Lue lisää...

OK, ymmärrän