Upea harjakatto ja modernit laattakattotiilit

Päivämäärä: 3.5.2016

Katto on talon viides julkisivu, jonka avulla voidaan luoda taloon näyttävä ilme. Upea harjakatto näkyy kauas. Se on myös toiminnallisesti järkevä valinta talon suojaksi.

Kestävä Ormax-Tiilikatto on ekologinen valinta myös uutta arkkitehtuuria edustaviin harja- ja pulpettikattoihin. Elegantteja vaihtoehtoja ovat näyttävä sileä betonikattotiili Minster® sekä hienopiirteinen suora savikattotiili Turmalin.

Laattakattotiili on tyylikkään graafinen ja eläväpintainen kattomateriaali. Lisäksi se on muiden kattotiilien tapaan erittäin pitkäikäinen, kestävä ja hiljainen. Värit ja pintakäsittelyt on suunniteltu nykyarkkitehtuurin vaatimusten mukaan. Tyylikäs Minster® on palkittu kansainvälisellä Red Dot Design Award -muotoilupalkinnolla. Sileä kattotiili sopii paitsi funkistyyliseen arkkitehtuuriin, myös jykeviin hirsitaloihin. Se on erinomainen, hiljainen vaihtoehto esimerkiksi konesaumapellille.

Minster® ja Turmalin laattakattotiilet sopivat kevyellä aluskatteella 1:3 (18,4 %) kattokaltevuuksille ja kiinteälle alustalle asennettavalla aluskermillä 1:4 (14 %) kattokaltevuuksille.

Sekä Minster® että Turmalin ovat lukkiutuvia kattotiiliä ja siten helposti asennettavia. Joustava ruodeväli mahdollistaa kattopinnan mittojen sovittamisen kokonaisten kattotiilien mukaan ja tiilen takasivun vahvikkeet antavat optimaalisen vakauden ruoteiden päällä.

Lisätietoja:
Ormax Monier Oy, myyntipäällikkö Birgitta Pollari, GSM: 040 7595 284, birgitta.pollari@ormax.fi

RPT Byggfakta Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään.
Lue lisää...

OK, ymmärrän