Uniikit lasisiirtoseinäratkaisut GLO Hotel Kluuviin

Päivämäärä: 19.11.2013

Sisustusrakentamisen ammattilaisen Auran ST-Team Oy:n tuoteratkaisut ovat markkinoiden laajimmat: muun muassa siirto- ja nostoseinät, auringonsuojaus, murtosuojaus, lasiseinät, paljeovet ja erilaiset verhoratkaisut.

Monien vuosien kokemus on tuonut mukanaan tietämyksen siitä, miten esimerkiksi tilojen ääniolosuhteita voi yrityksen tuotteilla parantaa. Yritys tekee jatkuvasti vahvaa yhteistyötä eri suunnittelutiimien kanssa.

GLO Hotel Kluuvin seinäratkaisut Suomessa ainutlaatuiset

Kokoustilaa ja käytävää GLO Hotel Kluuvissa jakaa sähköisesti tiivistyvät Premium-malliston täyslasielementtiset Aura 600 FGE -siirtoseinät. 51 dB:n ääneneristysarvollaan siirtoseinät ovat markkinoiden ainoat ja niissä on myös lasin pinta-ala maksimoitu.

Erikoisuutena on siirtoseinien lasien väliin integroidut kauko-ohjatut sälekaihtimet, joilla saadaan tilat suojatuksi ulkopuolisilta katseilta. Aura 600 FGE -siirtoseinille on myönnetty Red Dot Design Award vuonna 2012.

Akustoivuuteen kiinnitetty huomio

Kokous- ja loungetiloja erottaa toisistaan sähköisesti tiivistyvät Aura 600 -siirtoseinät, joissa mitattiin markkinavertailussa paras, 59 dB:n, ääneneristysarvo.

Siirtoseinien tammiviilupinnoissa on mikroperferointi, joka vaikuttaa tilan ääneneristävyyteen. Auran ST-Teamin tuotteita valmistavan tehtaan tuotekehityslaboratoriossa Saksassa on tutkittu pintalevyjen akustoivuutta. Yritys pystyykin toimittamaan kohteeseen kuin kohteeseen siirtoseinät, joissa on suunnittelijoiden toivomusten mukainen ääneneristys ja akustoivuus. Auran ST-Team toimittaa akustoivia levyjä myös rakennuskohteiden kiinteisiin seiniin.

Auran ST-Team on Scandinavian Wall Group -partneriyritys.
Scandinavian Wall Group (SWG) kattaa valmistavat tehtaat Saksassa, Ruotsissa ja nyt myös Suomessa sekä myyntiverkoston koko Euroopassa. SWG:n yhteistyösopimus solmittiin keväällä 2012 ja se kattaa Suomen, Baltian maat sekä Venäjän.

Referenssihankkeet Auran ST-Team Oy

KOy Helsingin  Töölönlahdenkatu 3

KOy Helsingin Töölönlahdenkatu 3

Uudisrakennus | Helsinki | Ei tiedossa

Helsingin Töölönlahti on saanut uuden komistuksen KPMG:n uuden pääkonttorin m...

Espoonlahden koulu ja lukio

Espoonlahden koulu ja lukio

Korjaus | Espoo | 18,00 milj €

Espoon kaupungilla on jo useista kohteista kokemusta elinkaarimallista: ensim...

RPT Docu Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään.
Lue lisää...

OK, ymmärrän