UltraLink® FTCU – huoltovapaa IMS

Päivämäärä: 31.5.2021

Ultraääntä hyödyntävän UltraLink® FTCU:n avulla ilmavirtaa voidaan mitata ja säätää erittäin tarkasti ilman painehäviötä. Huoltovapauden ansiosta kunnossapitokustannukset ovat alhaiset.

Mittaus tapahtuu kanavan pinnasta ultraäänellä, joten kanaviston likaantuminen ei aiheuta ylimääräisiä huoltotoimia eikä vaikuta mittaustarkkuuteen. Laitteet ovat hiljaisia eivätkä vaadi kalibrointia. Mittaus on erittäin tarkka 0,1-15 m/s kanavanopeudella. Koot ø 100-630 mm sinkittynä, maalatut ja haponkestävät mallit ø 100-315 mm.

UltraLink® FTCU on helppo asentaa

UltraLink Bluetooth-sovellus säästää käyttöönottokustannuksia – ota käyttöön uusi Lindab OneLink

Uudessa OneLink Bluetooth-sovelluksessa on useita lisäominaisuuksia helpottamaan UltraLink-laitteiden käyttöönottoa ja toiminnan seurantaa älypuhelimen avulla. Lataa sovellus sovelluskaupasta maksutta – säästät työmaalla aikaa ja vaivaa. Ei enää kiipeilyä alakattoihin ja laitteen näytön luokse, vaan kaikki asetukset tehdään yhdestä näkymästä nopeasti ja helposti lattiatasolla. Turvallisesti ja ilman työkaluja.

Antureiden liittäminen ilmamääräsäätimiin

UltraLink® FTCU -ilmamääräsäätimeen on nyt liitettävissä ulkopuolinen analoginen anturi, kuten hiilidioksidianturi. Sen 0-10 V jänniteviesti liitetään ilmamääräsäätimeen, jolloin jännitearvoa voidaan lukea kiinteistöautomaatiojärjestelmään FTCU:n Modbus-rekisterin kautta.

Tutustu UltraLink-tuotteiden uusiin ominaisuuksiin alla olevan linkin kautta. 

UltraLink® FTCU – vallankumouksellista tekniikkaa energiatehokkaaseen ilmanvaihtoon

Referenssihankkeet Lindab Oy Ab

Hirsirakenteinen koulukampus Pudasjärvelle

Hirsirakenteinen koulukampus Pudasjärvelle

Uudisrakennus | Pudasjärvi | 41,00 milj €

Pudasjärven koulukampus on maailman suurin hirsinen koulurakennus, pinta-alal...

Tilaa Rakennusfaktan uutiskirje – saat tuoteuutiset viikoittain sähköpostiisi

Sulje