Tutustu uuteen LEDVANCE Myymälävalaistus-esitteeseen

Päivämäärä: 23.4.2019

Valaistussuunnittelun haasteet myymälöissä ovat hyvin monipuolisia, monimutkaisia ja jokaisessa myymälässä erilaisia. Onnistuneen myymälävalaistuksen takana on valaistustekniikan osaaminen ja asiantuntemus itse sovelluskohteesta. LEDVANCE on apunasi tarjoten tapauskohtaisia neuvoja ja moderneja valaistusratkaisuja.

Lataa uusi LEDVANCE esite, josta löydät kattavan tietopaketin myymälävalaistuksesta ja LEDVANCE tuotevalikoiman myymälävalaistukseen. Esitteessä käsitellään eri käyttökohteiden haasteita valaistukselle ja niihin ratkaisuja LEDVANCEltä. 

Oikein toteutettu valaistus luo rennon tunnelman myymälään, johdattaa kulkua ja tuo tuotteet houkuttelevasti esille. Tämän lisäksi valaistus on energiatehokas, pitkäikäinen, käytettävyydeltään joustava sekä sen huoltotarve vähäistä. Lyhyesti: valo on ratkaiseva tekijä liiketoiminnassa niin tuoton, kannattavuuden kuin pitkän aikavälin menestyksen kannalta.

RPT Docu Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään.
Lue lisää...

OK, ymmärrän