Turnerilta lämpimät ja näyttävät alumiiniset oviratkaisut!

Päivämäärä: 3.4.2024

Mietityttääkö ulko-oven valinta? Alumiini­ovet ovat tukevia, tiiviitä ja ruosteen kestäviä. Ne ovat loistava valinta sekä kiinteistöihin että liike­tiloihin. Alle olemme koonneet alumiini­ovien suurimmat hyödyt!

Energiatehokkuus

Energiatehokkuus kuuluu alumiini­profiilien isoimpiin hyötyihin. Erinomainen lämmön­eristävyys pitää pakkasen pihan puolella esimerkiksi julkis­rakennusten ja kerros­talojen ala­ovina. Oven U-arvo on jopa alle 1,0 W/(K.m2). Ovet siis pitävät tilat lämpimänä talvella ja viileänä kesällä. Tästä voi koitua suuria säästöjä energia­kuluissa. Lisäksi tilasi pysyvät mukavina ympäri vuoden.

Kestävyys

Turnerin Alumiiniovet on suunniteltu kestämään. Materiaalina alumiini on kevyttä, mutta kuitenkin lujaa ja jäykkää. Materiaalina alumiini ei ruostu, joten ovet kestävät sekä ruostetta ja korroosiota. Tämä tekee niistä sopivan ratkaisun myös tiloihin, joissa on korkea kosteus ja altistumisia sääolosuhteille.

Helppohoitoisuus

Säästöä koituu myös huolto­kuluissa sillä alumiini­ovilla on vähäinen huolto­tarve. Erinomaisen korroosion­kestävyyden ansiosta ne ovat pitkä­ikäisiä ja helppo­hoitoisia. Lisäksi ovet ovat helppo puhdistaa pölystä sekä liasta.

Tyylikkyys

Tyylikkyydestäkään ei tarvitse tinkiä! Alumiini­ovet ovat tyylikkäitä ja voivat lisätä modernia ilmettä kiinteistöön tai liike­tilaan. Ovet voidaan poltto­maalata mihin tahansa RAL-sävyyn. Ne ovat saatavilla sekä lasilla että umpi­osilla, joten voit valita täydellisen ratkaisun tilasi ilmeeseen sopivaksi.

Kaiken kaikkiaan alumiini­ovet ovat hyvä valinta tiloihin joihin halutaan kestäviä, energia­tehokkaita ja vähän huoltoa vaativia ovia. Niiden monet edut tekevät niistä suositun valinnan sekä asuin- että liikekiinteistöille.

Lue lisää alumiiniovista.

Artikkelin kuvat: https://www.lasselehto.fi/

Ota meihin yhteyttä, niin suunnitellaan yhdessä juuri teidän tarpeisiin toimiva oviratkaisu!
0207 330 330
[email protected]

Lisää tuotteesta Teollisuusovet: Alumiiniprofiiliovet

Teollisuusovet: Alumiiniprofiiliovet

Lämpimät ja näyttävät alumiiniset oviratkaisut.

Yhteystiedot

Yhteystiedot

Lähin Turner-asiantuntija!

Lue lisää

Tilaa Rakennusfaktan uutiskirje – saat tuoteuutiset viikoittain sähköpostiisi