Parasta hallille: Turnerin nosto-ovi Turnerin asentamana

Päivämäärä: 4.3.2024

Turner Door Oy toimittaa, asentaa ja huoltaa huippulaatuiset, asiakkaan tarpeiden mukaiset, Euroopassa valmistetut ja Suomen säissä varmasti toimivat teollisuusovet. Valikoimaan kuuluvat nosto-, taitto- ja palo-ovet sekä pikarullaoviratkaisut ja kuormausjärjestelmät.

– Suunnittelu- ja asennuspalvelumme tekee Turner-oven hankinnasta helpon. Lisäksi koko Suomen kattava huoltoverkostomme pitää ovet toimivina ja turvallisina, Turner-konsernin markkinoinnista vastaava Emmi Lukka toteaa.

– Kun mietin sitä väliä tarjouksen pyytämisestä laskun maksamiseen useamman projektin osalta, niin kaikki käy hirveän helposti. Tarjous tulee, ja se on selkeä. He tekevät sen, minkä lupaavat, ja sen jälkeen mahdollinen huolto ja korjaus ovat tilaajan puolelta älyttömän vaivattomia, kertoo Turner-ovet jo useaan toimitilaansa hankkinut kattourakoitsija turner.fi-sivulla.

Hän arvostaa paljon paitsi Turner Doorin toimittamia ovia myös sen tarjoamaa asennuspalvelua.

– Sanoisin, että sillä on väliä, kuka oven asentaa. Onko se Turnerin mies vai joku muu. Sanoisin myös, että osta ovi Turner Doorilta asennettuna, niin se toimii, kattourakoitsija sanoo.

Energiatehokkaat nosto-ovet

Turnerin nosto-ovien lämmöneristys on paras mahdollinen. Sillä on suuri merkitys paitsi hallitilojen energialaskulle myös työhyvinvoinnille.

Turnerin Nassau 8000 on toimintavarma, turvallinen ja markkinoiden parhaiten eristetty alumiininosto-ovi, joka kestää kovimmatkin pakkaset.

– Asennetun nosto-oven U-arvo on 0,43 W/m2K. Ovilamellin paksuus on 82 millimetriä, ja nosto-ovessa on kaksinkertaiset ala- ja ylätiivisteet, Emmi Lukka sanoo. Nassau 8000 toimitetaan aina maalattuna. Ovi on sisäpinnaltaan valkoinen, ja ulkopintaan on saatavilla laaja valikoima vakiovärejä.

Toinen erinomainen nosto-ovivaihtoehto on Turner 80, jossa lämmön- ja ääneneristyskyvyt yhdistyvät moderniin muotoiluun. Ovilamellin paksuus on 80 millimetriä, ja asennetun nosto-oven U-arvo on 0,49 W/m2K. Oviautomatiikka mahdollistaa eri avausnopeuksia sekä puoliavauksen, mikä minimoi lämpöhukkaa.

–  Oli kyseessä suuri teollisuuskohde tai yksittäinen varasto- tai maataloushalli, Turner haluaa tarjota aina parhaan mahdollisen nosto-oviratkaisun. Kannattaa olla meihin yhteydessä jo suunnitteluvaiheessa, niin voimme tarjota oman ammattitaitomme käyttöönne, Emmi Lukka muistuttaa.

Turner palvelee rakennusalan asiantuntijoita myös verkossa: turner.fi-sivustolla on muun muassa tuotteiden CAD-kuvat, objektit ja muut rakennusprojektin suunnitteluun tarvittavat aineistot.

Tutustu yritykseen

Turner on vuonna 1990 perustettu suomalainen perheyritys. Konsernin toimipisteet ovat Kalajoella, Riihimäellä ja Oulussa. Konserniin kuuluvat teollisuuden oviratkaisuja tarjoava Turner Door Oy, uudiskohteiden autotallien oviratkaisuja tarjoava Turner Group Oy ja autotallinoviremontteja tarjoava Turner Ovipalvelu Oy.

Yrityksellä on suomalaisesta työstä kertova Avainlippu ja Asiakastiedon myöntämä hyvän hallintotavan Suomen vahvimmat Platina -sertifiointi, johon yltää vain 3 % suomalaisista yrityksistä.

Lisää tietoa Turner-konsernista: https://turner.fi/turner/

Lisää tietoa Turnerin nosto-ovista: https://turner.fi/teollisuusovet/nosto-ovet/

Lisää tuotteesta Teollisuusovet: Taitto-ovet

Teollisuusovet: Taitto-ovet

Taloudellinen ja tyylikäs vaihtoehto!

Tilaa Rakennusfaktan uutiskirje – saat tuoteuutiset viikoittain sähköpostiisi