Tulevaisuuden työkalut

Päivämäärä: 4.7.2022

Suomalainen perheyritys Inno on sitoutunut valmistamaan tuotteita, joilla on pitkä elinkaari, kierrätettävät materiaalit ja vähäiset päästöt. Prosessimme on sertifioitu ISO 14001-2015 -ympäristöstandardin mukaisesti ja käytämme vain sertifioitua puuta.

Inno on ryhtynyt toimiin ylikompensoidakseen puun käytön huonekaluissa. Viime vuonna jokaista myytyä Inno-tuotetta kohti istutettiin tai kasvatettiin 20–25 puuta.

Innon kesäkuun 2022 uutuustuotteilla on pitkä elinkaari, ne ovat monikäyttöisiä ja vähäpäästöisiä. Taitava käsityötaito ja ajaton muotoilu ovat näille tuotteille yhteisiä piirteitä.

Naku-tuotesarja

Suunnittelija Harri Korhonen 2022

Harri Korhosen suunnittelema Naku-tuoteperhe koostuu pinottavasta tuolista, jakkarasta, pöydistä ja hyllyistä. Ajaton muotoilu antaa näille "arkkitehtien työkaluille" ainutlaatuisen pitkän elinkaaren. Tuotteet on valmistettu sertifioidusta massiivipuusta ja ne on käsitelty kellastumattomalla vesiohenteisella lakalla.

Whippy-tuoli

Rasmus Palmgren 2022

Whippy on puinen kokoontaittuva monikäyttöinen tuoli, jossa on vain vähän materiaalia ja ajaton muotoilu. Tämä Rasmus Palmgrenin suunnittelema ekologinen tuoli on valmistettu sertifioidusta koivusta, saarnesta tai tammesta. Whippy-tuolit tuovat keveyttä konferenssi- ja kokoustiloihin ja niillä on luonnollinen rooli varaistuimina kotona tai toimistossa.

Aura Bold -tuoli

Mikko Laakkonen 2022

Aura Bold on nojatuoli, jossa yhidstyvät rikas ja rohkea muotoilu sekä pienet mitat. Tuoli sopii käytettäväksi auloissa, odotustiloissa sekä konferenssi- ja hotellihuoneissa.

Tietoa Innosta

Inno on perheyritys, jolla on vankat juuret innovatiivisessa tuotesuunnittelussa ja vastuullisessa tuotannossa. Innon tavoitteena on tuottaa design huonekaluja "arkkitehtien työkaluiksi". Innon huonekalut ja sisustustarvikkeet ovat jo vuodesta 1975 lähtien olleet tuttu näky monissa kohteissa, toimitiloissa, julkisissa tiloissa sekä kulttuuritiloissa, lentokentillä ja hotelleissa.

Tilaa Rakennusfaktan uutiskirje – saat tuoteuutiset viikoittain sähköpostiisi

Sulje