Toimistovalaisintuoteperhe LEDVANCE IndiviLED

Päivämäärä: 18.2.2019

Uuteen LEDVANCE IndiviLED toimistovalaisinperheeseen kuuluu lähes 70 eri mallia. Tuoteperheen valikoimasta löytyy valaisin jokaiseen toimiston osaan.

Linear-malli soveltuu erinomaisesti työpistevalaistukseen ja Panel-malli käytävävalaistukseen. Tuoteperheen valaisimilla on yhtenäinen tyylikkään pelkistetty muotoilu.

Kaikki tuoteperheen valaisimet ovat häikäisyluokaltaan UGR < 16 ja mahdollistavat suuren visuaalisen mukavuuden.

Valaisimisissa jokaisen ledin päällä on oma IndiviLED®-optiikka, jonka ansiosta valonjako on tasainen ja häikäisemätön. Lisäksi valaisimen runko toimii heijastimena. Tuoteperheen valovoimaisin valaisin tuottaa jopa 7000 lm, suoraa (70 %) ja epäsuoraa (30 %) valoa, valotehokkuuden ollessa 120 lm/W. Valonohjausvaihtoehtoja on saatavilla DALI-, on/off- ja sensorimalleina. Pinta- ja ripustusasennusvaihtoehtoja on useita niin yhdelle valaisimelle kuin saumattomaan jonovalaistukseen lisätarvikkeiden avulla.

Valaisimien elinikä on 50 000 h (L80/B50) ja takuu 5 vuotta.

RPT Docu Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään.
Lue lisää...

OK, ymmärrän