Termokenkä & termopalkki

Päivämäärä: 23.5.2014

Patentoitu ja palkittu valesokkelin korjausmenetelmä.

Termokenkä ja Termopalkki muodostavat yhdessä kustannustehokkaan korjausmenetelmän valesokkeleissa vaurioituneille puurunkoisille seinille. Menetelmällä saadaan kosteusteknisesti oikein toimiva ja hyvän lämpöarvon omaava korjaus valesokkeliseinien alaosaan. Järjestelmä on voittanut Suomen Rakennusinsinöörien liiton ja Tampereen Teknillisen Yliopiston myöntämän Kosteusturvallisen rakentamisen palkinnon 2013.

Termotuotteet - Uusi menetelmä

Termotuotteet sisältävät termokengän joilla pystyrungon alaosa korvataan ja termopalkin, joka asennetaan pystyrunkojen väliin. Termopalkissa on valmiina jalkalistan kiinnitystä varten naulauspuu.

Vanhaan menetelmään sisältyneet korjattavan tilan alipaineistus, seinän tuennat, siirto-, asennus- ja purkutyöt, harkon kuljetukset, muurauslaastin valmistus ja harkon muuraukset jäävät pois, usein myös harkon kuivattaminen, koska märkää harkkoa ei voida asentaa seinän sisään. Uudella termokenkämenetelmällä tulee oleellinen kustannussäästö korjausajassa, sitä kautta työ- ja materiaalikustannuksissa ja korjattavan tilan käytön olennaisesti pienempi häiriö. Vastaava työ tehtynä termokenkämenetelmällä tulee 15 - 20 % edullisemmaksi. Asennustyö lyhenee jopa 60 % harkkomuuraukseen verrattuna.

Jälleenmyynti ja tekninen neuvonta:

Muottikolmio Oy
Finnoonniitty 3, 02270 ESPOO
Puh. 09 863 4360, fax 09 804 2585

Referenssihankkeet Muottikolmio Oy

Impivaaran uimahallin laajennus ja peruskorjaus

Impivaaran uimahallin laajennus ja peruskorjaus

Korjaus | Turku | 25,60 milj €

Valmistuessaan se edusti pohjoismaiden huippua. 35 vuodessa uimahalli oli tul...

Auroran päiväkoti ja koulu

Auroran päiväkoti ja koulu

Uudisrakennus | Espoo | 21,50 milj €

Kolmikerroksinen Auroran koulu Espoon Lippajärvellä on tiettävästi kaupungin ...

Tilaa Rakennusfaktan uutiskirje – saat tuoteuutiset viikoittain sähköpostiisi


RPT Byggfakta Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään.
Lue lisää...

OK, ymmärrän