Tehokas saneeraajan Bosch-poistoilmalämpöpumppu

Päivämäärä: 15.10.2018

Uusi energiatehokas Bosch Compress 3000 EW on helppo vaihtaa vanhan lämpöpumpun tilalle. Oli vanha koneellisella poistolla varustettu poistoilmalämpöpumppusi minkä merkkinen tahansa, voidaan se korvata Bosch Compress 3000 EW:llä. Laitteen etuna on energiatehokkuuden lisäksi se, että laitteen saa jaettua nopeasti kahteen osaan. Siirtäminen asennuspaikalle on siis todella helppoa!

Viimeisimmän tekniikan hyödyntäminen varmistaa, että lämpöpumppumme hyötysuhde on aina paras mahdollinen. Automatiikka määrittelee, lämmitetäänkö käyttö- vai lämmitysvettä. Vaihtoventtiilin ollessa käyttövesi-asennossa taataan erinomainen käyttöveden tuotto, kun taas lämmitys-asennossa paras mahdollinen hyötysuhde. Lämmityskäytössä energialuokka lämpöpumpulla onkin A++.

Poistoilmalämpöpumppumme ruostumattomasta teräksestä valmistettu lämminvesivaraaja on pitkäikäinen ja sillä saavutetaan erinomainen käyttöveden tuotto. Sen kapasiteetti on 258 litraa 40 °C vettä (12l/min).

Ota yhteyttä ja lue lisää poistoilmalämpöpumpusta tai muista Bosch-lämpöpumpuista: https://www.bosch-climate.fi

RPT Docu Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään.
Lue lisää...

OK, ymmärrän