TAIVE – Sauna uudessa valossa

Päivämäärä: 16.11.2018

TAIVE-mallistosta löydät ratkaisut saunatilojen kokonaisvaltaiseen sisustamiseen. Pehmeä, linjakas muotoilu luo harmonisen tunnelman niin saunaan, kuin saunaosaston muihinkin tiloihin. Valaistus korostaa kauniisti saunan pintoja ja muotoja. TAIVE-sisustus on ajaton ja pitkäikäinen valinta ja se antaa ikimuistoisen saunakokemuksen myös vieraillesi.

Materiaalina käytämme kotimaista koivuvaneria, jonka pintana on eurotammiviilu. Tämä rakenne takaa erittäin hyvän rasituslujuuden ja pienen kosteuselämisen.

Kaikissa tuotteissamme on korkealuokkainen laatu avainasemassa. Tuotteet valmistetaan Espoossa puusepäntyötä kotimaisista raaka-aineista. Tuotteiden hiilijalanjälki on pieni. Kaikille valmistamillemme tuotteille on myönnetty Avainlippu-merkki.

Missiomme on sisustaa saunoja modernisti perinteitä kunnioittaen. Malliston muotoilu mahdollistaa yhtenäisen tyylin kaikilla sauna- ja kylpytiloissa mukavuudesta ja käytännöllisyydestä tinkimättä.  

Lisää TAIVE-mallistosta https://www.cariitti.fi/saunat/

Tilaa Rakennusfaktan uutiskirje – saat tuoteuutiset viikoittain sähköpostiisi


RPT Byggfakta Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään.
Lue lisää...

OK, ymmärrän