Harmoninen ja tyylikäs kokonaisuus Cariitin saunaratkaisuilla

Päivämäärä: 15.3.2022

Cariitin lauteiden, seinäpaneelien, valaistuksen ja sisustuksen kokonaisuus yksityiskohtia myöten nostaa saunakokemuksen uudelle tasolle. Viimeistelty muotoilu ja kotimaiset materiaalit kestävät katseita ja aikaa.

Toimitusjohtaja Peter Ruokonen Cariitti Oy:stä kertoo, että ihmiset ovat viime vuosina panostaneet kotiinsa, jossa yksi tärkeimmistä tiloista on sauna. Saunan elämyksellisyyttä nostaa tilojen tyylikäs ja harmoninen ilme.

– Saunan merkitys korostuu ja siihen halutaan satsata. Asiakkaat ovat yhä kiinnostuneempia laadukkaasta kokonaisuudesta, johon kuuluvat niin lauteet, paneelit, valaistus, pukuhuoneen kalusteet kuin saunatekstiilitkin.

 

Mittatilaustyönä kotimainen TAIVE

Aikaisemmin lähinnä valoista ja valaisimista tunnettu Cariitti laajensi tuotevalikoimansa lauteisiin ja paneeleihin viitisen vuotta sitten. TAIVE-tuoteperhe on saanut hyvän vastaanoton.

– Laadukkaat TAIVE-lauteet muotopuristetaan kotimaisesta koivuviilusta. Ne poikkeavat kaikin puolin perinteisistä lauteista. Katseita ja aikaa kestävien tuotteiden designissa on kiinnitetty huomiota mukavuuteen ja kauneuteen, mutta myös huoltoon ja ylläpitoon, Peter Ruokonen kertoo.

– Mittatilaustyönä valmistettavat korkealaatuiset saunaratkaisut soveltuvat sekä uudisrakennuksiin että remonttikohteisiin. Asiakas löytää yhdessä suunnittelijamme kanssa juuri hänelle sopivan ratkaisun.

Kun asiakas hankkii saunaansa kaiken tarvittavan Cariitilta, saa hän millimetrin tarkkuudella valmistetut tuotteet.

– Kaikki tuotteet ja osat on tehty toimimaan yhdessä. Esimerkiksi valaistuksen tarvitsemat johtojen paikat ovat tuotteissa valmiina. Tämän ansiosta myös niiden asentaminen on helppoa, Ruokonen toteaa.

Cariitin tuotteet suunnitellaan ja valmistetaan Suomessa, josta merkkinä on Avainlippu. Tuotteilla on M1-päästöluokitus, joka on korkein mahdollinen sertifikaatti sisustustuotteille kertoen siitä, että niistä ei haihdu epäpuhtauksia.

Korkealaatuiset kotimaiset tuotteet ovat pitkäikäisiä, mikä tukee niiden ympäristöystävällisyyttä. Myös tuotteiden valmistuksessa on huomioitu ekologisuus, ja kaikki materiaali hyödynnetään.

Valaistus viimeistelee saunanautinnon

Valo tekee tilan, se luo tunnelmaa ja tuo turvallisuutta. Cariitilla on tarjolla sauna- ja pukuhuonetiloihin useita valaistusratkaisuja, jotka voi integroida lauteisiin, seinäpaneeleihin tai kattoon.

– Valaistuksella korostetaan muotoja ja yksityiskohtia, jolloin tila koetaan rikkaampana. Viimeistellyn ilmeen ja rauhallisen tunnelman takaa saunan ja pukuhuoneen valaistuksen yhdenmukaisuus.

Peter Ruokosen mukaan nyt suositaan seinässä tai katon rajassa olevaa valaistusta, jonka ansiosta tila ikään kuin kasvaa.

– Epäsuoralla valaistuksella luodaan viihtyisä ja harmoninen tunnelma. Lisäksi tilassa on helppo liikkua ja orientoitua.

Valoa on myös yksittäisissä tuotteissa. Cariitin tuotevalikoimaan kuuluvat muun muassa valaistu löylyastia sekä digitaalinen lämpö- ja kosteusmittari, jonka lukemat heijastuvat seinäpaneeliin.

Tämän päivän valaistustekniikka takaa Peter Ruokosen mukaan sen, että energiakulutus on pudonnut kymmenesosaan verrattuna esimerkiksi tuotteisiin kymmenen vuotta sitten. Valaisimet ovat myös pitkäikäisiä.

  

Showroom verkossa ja näyttelytila Espoossa

Cariitilla on verkkosivuillaan virtuaalinen showroom, joka on Peter Ruokosen mukaan saanut ilahduttavasti kävijöitä.

– Iso osa asiakkaista tutustuu sitä kautta Cariitin tarjoamiin ratkaisuihin. Varsinainen näyttelytila sijaitsee Espoon Suomenojalla, jossa on nähtävillä laaja valikoima eri vaihtoehtoja sekä esimerkiksi miten eri valaistusratkaisut vaikuttavat tilaan ja sen tunnelmaan. Näyttelytilaan tutustumiselle pyydämme varaamaan ajan.

Cariitin tuotevalikoimaan on mahdollista tutustua myös Kevätmessuilla, jotka järjestetään Helsingin messukeskuksessa 7.-10. huhtikuuta.

Lisää tuotteesta Saunavalaistus

Saunavalaistus

Laudevalaistus, Kattovalaistus, Valaisinkalusteet, Saunan LED-valaisimet

Laudevalaistus

Laudevalaistus

Lasikuiduista valmistetut laudevalaistussarjat voidaan asentaa myös jälkikäte...

Lue lisää

Kattovalaistus

Kattovalaistus

Led-projektoreilla varustetut saunavalaistussarjat takaavat alhaisen energian...

Lue lisää

Valaisinkalusteet

Valaisinkalusteet

Valaisinkalusteilla saat lisättyä valoelementtejä saunaasi. Voit valaista esi...

Lue lisää

Saunan LED-valaisimet

Saunan LED-valaisimet

Valikoimastamme löytyy myös LED-valaisimet saunan valaistukseen. Mallistosta ...

Lue lisää

Kalusteet valokuidulle ja led-sarjoille

Kalusteet valokuidulle ja led-sarjoille

Valokuidulla on mahdollista vielä valoa mihin vain, kuidussa ei ole sähköä ei...

Lue lisää

Virtalähteet ja varaosat

Virtalähteet ja varaosat

Virtalähteistä löytyy sekä virtaohjatut että jänniteohjatut virtalähteet. Vir...

Lue lisää

Yhteystiedot

Tilaa Rakennusfaktan uutiskirje – saat tuoteuutiset viikoittain sähköpostiisi

Sulje