Syksyn 2013 kaluste- ja valaisintrendit julkitilakäyttöön!

Päivämäärä: 9.9.2013

Syksyn 2013 kaluste- ja valaisintrendit julkitilakäyttöön!

Tämän syksyn julkitilojen kaluste- ja valaisintrendit ovat saaneet vahvasti vaikutteita 50-60-luvuista. Kalusteet ovat kevyitä ja selkeitä, ilman koristeita tai kuvioita. Materiaalina on puu. 50-60-luvun kalusteille oli ominaista helppohoitoisuus ja selkeät linjat ja juuri näitä elementtejä löytyy syksyn kalusteista.

Restatopin syksyn uutuuskalusteet soveltuvat erinomaisesti julkitilakäyttöön monenlaisiin tiloihin. Ne ovat erittäin kestäviä ja myös hinta-laatusuhde on kohdallaan. Tuoleihin voit valita haluamasi petsin, värin ja verhoilun lähes rajattomasta valikoimastamme.

Uusi ja raikas LZF valaisinmallisto on saanut inspiraationsa tunnetuista 60-luvun jazz-levyjen kansista ja 70-luvun elokuvamusiikista. LZF haluaa välittää valaisintensa kautta myös tunnelman ja sen että valaisin ei ole vain valaisin, vaan kokonaisuudessaan ikimuistoinen kokemus. LZF tuo julkitilasisustamiseen upeita luonnonmukaisesta materiaalista, puuviilusta, valmistettuja elementtejä. Nämä uutuudet täydentävät linjakkaasti LZF:n jo ennestään laajaa tuotevalikoimaa.

Tuotetiedustelut:
Antti Aaltonen, kalustetuotepäällikkö Restatop Oy, puh: 040 747 7829
Niilo Kaijanen, valaisintuotepäällikkö Restatop, Oy, puh: 040 755 0463
sähköposti: [email protected] tai [email protected]

Tai oheisella informaatiopyyntölomakkeella.

Tilaa Rakennusfaktan uutiskirje – saat tuoteuutiset viikoittain sähköpostiisi


RPT Byggfakta Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään.
Lue lisää...

OK, ymmärrän