SUOMEN NOPEIN TYÖSAUMARAUDOITETOIMITTAJA

Päivämäärä: 22.3.2023

Tehokasta betonirakentamista kotimaisilla työsaumaraudoitteilla
 

Tälläkin hetkellä moni työmaa seisoo rakennustarvikkeiden toimitusvaikeuksien vuoksi. Betonivaluissa tarvittavien työsaumaraudoitteiden osalta tätä ongelmaa ei ole. Rakennustuote Ristimäki valmistaa tuotteensa Hollolassa, josta tarviketoimitukset hoituvat nopeasti kaikkialle Suomeen.

Rakennustuote Ristimäellä on valmistettu työsaumaraudoitteita jo 35 vuoden ajan. Näin ollen rakennusliikkeiden ja elementtitehtaiden työmaatarpeet tunnetaan hyvin ja niihin vastataan joustavasti. Tilatut tarvikkeet saadaan asiakkaan työmaalle alle viikossa ja nopeimmillaan jopa samana päivänä. Toimitukset voidaan sopia valukohtaisesti ja raudoitteet varastoida tarpeen mukaan myös Ristimäellä.

Kotimaisuus on etu

Toimitusvarmuus on mahdollista täysin kotimaisen tuotannon sekä riittävän oman materiaalivaraston ansiosta. Tarjouksiin vastataan vuorokauden sisällä ja tilaukset saadaan tuotantoon nopealla aikataululla. Näin työmaalla ei jouduta odottelemaan tavaraa epävarmoissakaan olosuhteissa ja työvaihe päästään aloittamaan aikataulussaan. Asennusvalmiit tuotteet ovat omiaan tehostamaan lujien ja kestävien betonisaumojen valmistumista.

Ketteryys koskee kaikkia Ristimäen tuotteita, myös erikoismittoja.  Lisäksi löytyy varastomalleja, joten niidenkin valikoima kannattaa aina tarkistaa.

Raudoitteet tarpeen mukaan

Hollolan tuotanto pyörii pitkän kokemuksen ja osaamisen voimin. Konekanta on monipuolinen ja menetelmät hallussa kaikkien yleisten raudoitetyyppien sekä räätälöityjen ratkaisujen valmistamiseen. Parhaan kantokyvyn betoniliitoksiin varmistavat vaarnatut työsaumaraudoitteet, niin poikittais- että pitkittäisjännityksiä varten. Vesitiiviissä työsaumaraudoitemalleissa kotelon molemmille puolille liimataan kumivalmisteinen tiivistysnauha, joka pysäyttää veden tehokkaasti.

Myös raudoiteteräkset kuuluvat valikoimaan. Harjateräksen taivutus- ja katkaisupalvelumme tuottaa mittatarkat ja tasalaatuiset raudoitustuotteet toivotuilla taivutusasteilla.

Tuotteet:

  • Yleisesti betoniliitoksissa käytetyt LP (TSA), LP-V (TSK) ja konsoliraudoitteet
  • Erikoistyösaumaraudoitteet: konsoli-, pilasteri- ym. työsaumaraudoitteet tarvittavilla mitoilla
  • Vaarnatut työsaumaraudoitteet pitkittäis- ja poikittaisjännityksiä varten
  • Vesitiiviit työsaumaraudoitteet, jossa kotelon molemmille puolille liimattu kumivalmisteinen tiivistysnauha pysäyttää veden tehokkaasti.
     

Pyydä tarjous tai kysy lisää – vastaamme 24 tunnissa!

Rakennustuote Ristimäki Oy
040 062 5248
[email protected]

Referenssihankkeet Rakennustuote Ristimäki Oy

Sairaala Nova

Sairaala Nova

Uudisrakennus | Jyväskylä | 411,2 milj. €

Keski-Suomen uusi keskussairaala, Sairaala Nova, valmistuu syksyllä 2020. Nov...

Lasipalatsi

Lasipalatsi

Sisp. korjaus | Helsinki | Ei tiedossa

Lasipalatsi on nuorten suomalaisten arkkitehtien Viljo Revellin, Heimo Riih...

Tripla/Pasilan asema

Tripla/Pasilan asema

Uudisrakennus | Helsinki | Ei tiedossa

Uudisrakennuskohde rakennustyyppiluokassa rautatieasemat, paikkakunnalla Hels...

Tilaa Rakennusfaktan uutiskirje – saat tuoteuutiset viikoittain sähköpostiisi

Sulje