Sujuvuutta timanttitöihin laadukkailla timanttiporanterillä

Päivämäärä: 26.4.2022

Levannon omassa tuotannossa valmistetut Trombi ja Cyclone timanttiporanterät ovat laadukkaita, kestäviä ja suorituskykyisiä työkaluja timanttiporaukseen.

Kotimaiset Trombi ja Cyclone timanttiporasegmentit

Trombi ja Cyclone timanttisegmentit ovat tuloksia monen vuoden tutkimus- ja kehitystyöstä. Tuotteet on kehitetty yhteistyössä asiakkaidemme kanssa, ja ne on suunniteltu toimimaan parhaimmillaan juuri Suomen rakennus- ja kiviteollisuudessa käytetyille betoni- ja kivilaaduille.

Lippulaivasegmenttimme Trombi kehittyi jo vuosia sitten, ja on siitä lähtien ollut kestosuosikki asiakkaidemme keskuudessa. Vuonna 2019 kehitimme 100 % kobolttivapaan timanttiporasegmentin, jonka nimitimme edeltäjästään Trombista inspiroituneena Cycloneksi. Raudoitettua betonia poratessa Cyclone on osoittanut merkittäviä testituloksia ollen jopa 20% nopeampi raudoissa, saman kestoisena, kuin Trombi.

Terät ovat vahvimpia omilla osa-alueillaan; Cyclone toimii parhaimmillaan tehokkaiden, suurtaajuus- ja voimavirtakoneiden kanssa. Trombi sen sijaan on universaali timanttiporanterä, johon voi luottaa tilanteessa kuin tilanteessa.

Timanttiporanterät ja terityspalvelu

Varastostamme löytyy timanttiporanterät koossa 20-1200 mm, vakiopituus 350 / 500 mm. Valmistamme tilauksesta kaiken kokoisia teriä. Timanttiporanterien valmistuksen lisäksi teritämme myös käytettyjä teriä ja juotamme niihin uudet timanttisegmentit. Poranterien valmistus ja teroitus tehdään tuotannossamme Kauniaisissa, jonne voit tuoda tai lähettää timanttiporasi. Teritykset myös nopealla aikataululla.

Lisää tuotteesta Timanttiporanterät

Timanttiporanterät

Timanttiporanterät rakennusalan ja kiviteollisuuden purku- ja timanttitöihin

CYCLONE timanttipora, CR128
TROMBI ohutseinämäinen timanttipora, r½”
TROMBI timanttipora, CR128
Timanttiporanterien teritys
ADI sokea timanttipora
KGS RED K855 -timanttipora
KGS RED K856 sokea timanttipora
Verkkokauppa

Verkkokauppa

Tuotevalikoima.

Lue lisää

Yhteystiedot

Yhteystiedot

Kysyttävää? Ota meihin yhteyttä!

Lue lisää

Esitteet ja dokumentit

Esitteet ja dokumentit

Saha, hiomatuote, terä, puhdistaja ja muut tuotekohtaiset esitteet ladattavissa.

Lue lisää

Timanttiratkaisut kivelle

Timanttiratkaisut kivelle

Lataa PDF tuoteluettelo.

Lue lisää

Timanttiratkaisut rakennusalalle

Tilaa Rakennusfaktan uutiskirje – saat tuoteuutiset viikoittain sähköpostiisi


RPT Byggfakta Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään.
Lue lisää...

OK, ymmärrän