Ammattimaiset työkalut kiven hiontaan, korjaamiseen ja hoitoon

Päivämäärä: 1.11.2022

Käsihiomalaikat jotka eivät petä

KGS:n hiomalaikat ovat laadukkaita tuotteita graniitin, marmorin, mosaiikkibetonin, keinokiven ja betonin hiontaan ja kiillottamiseen. Valikoimamme kattaa tarralaikat kuiva-ja märkäkatkaisuun karkeimmasta (karkeus 30) aloituslaikasta aina hienokarkeiseen kiillotuslaikkaan (karkeus 10 000) asti.

KGS Hybrid, tarralaikka kuiva- ja märkähiontaan

KGS Speedline, tarralaikka märkähiontaan

KGS Swiflex K1, tarralaikka kuivahiontaan

Tutustu valikoimaamme 

Italialaiset Tenax kivensuoja-aineet ja kiviliimat

Tenaxin tuotteet ovat laadukkaita, pitkäkestoisia ja helppokäyttöisiä tuotteita kiven käsittelyyn. Valikoimamme sisältää laajan kattauksen kiven korjaus ja hoitoaineita sekä pesuaineita päivittäispuhdistusaineista tehopesuun.

Tenaxin kiviliimat (kivikitit) ovat korkealaatuisia tuotteita marmoreiden, graniittien ja betonituotteiden manuaaliseen ja automaattiseen kittaukseen, paikkaukseen ja liimaukseen. Sisäkäyttöön soveltuva Tenax kivikitti on klassikkotuote, jolla paikataan ja liimataan mm. marmoria, graniittia, betonia ja mosaiikkibetoia sisätiloissa. Ulkotiloissa sijaitsevien kivien korjaus onnistuu Tenax Domo 10 epoksiliimalla. Kivikittien sävytykseen tarkoitetuilla väripastoilla voi liiman väriä taittaa haluamaan sävyyn.

Kiven suoja-aineen valinta pohjautuu siihen mitä kiveä käsitellään, onko käsiteltävä pinta sisä- vai ulkotiloissa ja millaista lopputulosta toivoo. Kivivahojemme valikoimasta löytyy niin nestemäisiä kuin voidemaisia vahoja, vesi- tai liuotinpohjaisena. Kiven suoja-aineet on jaettu kiven väriä korostaviin sekä luonnollisen lopputuloksen luoviin tuotteisiin. Myös suoja-aineista on valittavissa vesi- ja liuotinpohjaisia tuotteita sekä keittiötasoille soveltuvia, elintarvikehyväksyttyjä suoja-aineita.

Tutustu valikoimaamme

Levanto - timantinluja kumppanisi jo vuodesta 1937.

Tilaa Rakennusfaktan uutiskirje – saat tuoteuutiset viikoittain sähköpostiisi


RPT Byggfakta Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään.
Lue lisää...

OK, ymmärrän