Suihkun uusi ulottuvuus – Rainfinity

Päivämäärä: 11.6.2019

Hansgrohe vie uusilla Rainfinity-suihkuillaan peseytymisen aivan uusiin ulottuvuuksiin. Rainfinity on vaikuttava joka tavalla. Hiljainen, hieno ja runsas PowderRain-suihkumuoto tarjoaa ultimaattisen suihkunautinnon 36 cm leveydeltä. Poikkeava design tuo suihkun kylpyhuoneen keskipisteeksi. Uudet materiaalit ja värit herättävät huomiota: grafiitinharmaa, alumiinista valmistettu suihkusiivilä yhdistettynä mattavalkoiseen tai kromiin. Käyttömukavuus, joka on viety aivan uudelle tasolle. Rainfinity on alan johtavien experttien pitkän tuotekehittelyn uskomaton tulos.  

Ultimaattinen suihkunautinto

Rainfinityn erityisen pehmeä ja laaja (yläsuihkuissa Ø 36 tai 25 cm, käsisuihkussa Ø 13 cm) PowderRain-suihku kietoo koko vartalon rauhoittavaan vesielämykseen. PowderRain-suihku on erittäin hienojakoinen ja siksi ihanan hellä iholle. Tuhannet mikrohienot pisarat ovat myös hiljaisia, ne eivät kohise eivätkä ropise. Rainfinity suihkuissa PowderRain on optimoitu ja jos mahdollista, vielä entistäkin nautinnollisempi.  

Rainfinity-yläsuihkujen 3jet-malleissa on lisäksi keskitetympi Intense PowerRain -suihku, jolla shampoo huuhtelu onnistuu vaivattomasti sekä nauhamainen RainStream-vesiputoussuihku, jolla on miellyttävä rentouttaa jäykät hartiat. Rainfinity 3jet käsisuihkussa on myös intensiiivisempi PowderRain-suihku sekä lisäksi Mono-suihku. Käyttämällä kylmää vettä, tällä pistemäisellä vesimuodolla voit toteuttaa Kneipp-terapiaa kotonasi eli aktivoida ihon ja lihasten verenkiertoa.  

Poikkeava design edelläkävijöille

Rainfinity muotoilu poikkeaa totutusta, joten tämän suihkun valitseva kulkee trendien edelläkävijöiden joukossa. Seinään kiinnitettävän yläsuihkun kulma on säädettävissä 10-30º. Näin jokainen voi säätää suihkun juuri oikeaan kulmaan tarpeen mukaan, erityisen kätevää vaikkapa silloin kun et halua kastella hiuksia. Yläsuihkun ilmettä hallitsee grafiitinharmaa suihkusiivilä, jonka kovera muoto ei ole pelkkä ulkonäkökysymys. Kaarevan muodon ansiosta suihkusuuttimien sijainti ja siten vedenvirtaus on optimoitu täydellisen suihkunautinnon tuottamiseksi. Piiloasenteiseen suihkukokonaisuuteen sopii myös uudenlainen hartioden korkeudelle asennettava, leveä suihku, jonka matta lasipinta toimii myös hyllynä suihkutarvikkeille. Suihkun ilme voidaan viimeistellä väreiltään ja muotoilultaan yhteensopivalla, lisävarusteena saatavalla hyllyllä.  

Uudet materiaalit ja värit herättävät huomiota

Muotoilun lisäksi Rainfinityn uudet värit herättävät huomiota. Perinteisen kromin lisäksi Rainfinity-suihkujen värivaihtoehtona ovat mattavalkoinen ja myöhemmin syksyllä mattamusta, harjattu musta kromi, harjattu pronssi ja kiillotettu kulta. Nämä värit yhdistettynä alumiinista valmistettuun, grafiitinharmaaseen suihkusiivilään luovat todella näyttävän ratkaisun suihkuun.

Rainfinity-suihkut ovat saatavilla heinäkuusta 2019 alkaen. Tutustu Rainfinityyn tarkemmin

Referenssihankkeet Hansgrohe SE, Helsingin sivuliike

Hotel Haven

Hotel Haven

Korjaus | Helsinki | Ei tiedossa

Hotel Haven on Suomen ensimmäinen Small Luxury Hotels of the World -ketjun jä...

Clarion Hotel Helsinki Airport

Clarion Hotel Helsinki Airport

Uudisrakennus | Vantaa | Ei tiedossa

Iso hotelli on systemaattinen rakennus, jonka suunnittelussa toistuvat samat ...

As Oy Vantaan Spinelli

As Oy Vantaan Spinelli

Uudisrakennus | Vantaa | Ei tiedossa

Uudisrakennuskohde rakennustyyppiluokassa kerrostalot, Hanke koostuu 2 rakenn...

Hotel Indigo

Hotel Indigo

Korjaus | Helsinki | Ei tiedossa

Pohjoismaiden ensimmäinen Indigo-ketjun hotelli on avattu Helsingin Bulevardi...

RPT Docu Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään.
Lue lisää...

OK, ymmärrän