SNEP Modular Led Lightning System

Päivämäärä: 28.11.2012

Modulaarinen Snep valaistusjärjestelmä on valaistukseen suunniteltu kokonaisratkaisu, joka ottaa huomioon tulevaisuuden muuntuvat tarpeet. Modulaarinen led-valaisinjärjestelmä sisältää kaiken tarvittavan; kiskoston, valaisimet ja älykkään valonohjauksen. Järjestelmän perustana toimii useilla asennustavoilla asennettava modulaarinen led-valaisinkiskosto. Kiskosto on suunniteltu kuljettamaan johdotukset ja toimimaan alustana kiskostoon erityisesti suunnitelluille langattomasti ohjatuille Snep led-valaisimille. Snep järjestelmä soveltuu tilojen yleis- ja kohdevalaistukseksi; toimistoista, myymälöihin ja teollisuustiloihin. Snep järjestelmän avulla voit luoda valaistusta metreittäin.

Valoteholtaan ja laadultaan Snep on korkealuokkainen led-valaistusjärjestelmä. Nopean asennuksen ja käyttöönoton ansiosta Snep järjestelmä on jo elinkaarensa ensimetreiltä erittäin kustannustehokas ratkaisu. Energiatehokkaiden ledien ansiosta Snep järjestelmän taloudellisuus korostuu käytönaikana entisestään.

Täysin ledille suunniteltu järjestelmä

Snep on täysin ledille suunniteltu valaisinjärjestelmä. Järjestelmä on suunniteltu yhdessä alan parhaiden arkkitehtien, valaistus- sekä sähkösuunnittelijoiden kanssa. Lopputuloksena on järjestelmä, joka ottaa huomioon heidän erilaiset tarpeensa ja takaa parhaan lopputuloksen valaistuskokonaisuuteen. Snep-järjestelmässä led valaistus on toteutettu ilman kompromisseja ja perinteisien valaistusratkaisujen historiallisia rasitteita. Ledin erikoisominaisuudet ovat otettu huomioon kaikessa järjestelmään liittyvässä. Led komponenttien pieni koko ja Purson alumiini osaaminen ovat mahdollistaneet pienikokoisen arkkitehtuuriin sulautuvan valaistusjärjestelmän toteuttamisen. Valaisimien ja led komponenttien kestävyyteen on kiinnitetty erityistä huomiota, niinpä ledien tuottaman lämmön johtaminen pois valaisimesta kiskostoon on ollut yksi suurimmista panostuksista valaisimien pitkäikäisyyden takaamiseksi. Snep valaistusjärjestelmässä käytetään vain parhaita tasalaatuisia led-komponentteja, joiden saatavuus on turvattu myös tulevaisuudessa. Tavoitteenamme on olla led-valaistuksen suunnannäyttäjä. Purso Lighting Systems

Purso Lighting Systems on osa Nokian Siurossa sijaitsevaa alumiiniprofiileita ja niiden jatkojalosteita valmistavaa perheyritystä Purso Oy:tä. Led-valaistuksessa lämmönhallinta on erityisen tärkeää Ledien pitkäikäisyyden ja tehokkuuden kannalta. Jo yli 50 vuoden ajan Purso on taitanut alumiiniprofiilien valmistamisen. Näiden vuosikymmenien aikana hankittu tietotaito alumiiniprofiileista ja niiden lämmönhallinnasta on ollut perustana suunniteltaessa led-valaistusjärjestelmää. Purson oma rakennusjärjestelmäyksikkö kehittää ja valmistaa monipuolisia alumiinisiä profiilijärjestemiä rakennusteollisuuden tarpeisiin, tätä osaamista on hyödynnetty valaistusjärjestelmän integroinnissa rakennusten muihin järjestelmiin.

Lisätietoja:
Purso Lightning Systems puh. 040-5368884

tai oheisella informaatiopyyntölomakkeella.

Referenssihankkeet Purso Oy

Toimistorakennus Tulemaja (Tallink)
Kiasma

Kiasma

Ulkp. korjaus | Helsinki | 23 milj. €

Ulkp. korjauskohde rakennustyyppiluokassa museot, paikkakunnalla Helsinki. . ...

Siltasairaala

Siltasairaala

Uudisrakennus | Helsinki | 295 milj. €

Vuonna 2018 käynnistynyt ja kesäkuun lopussa 2022 valmistunut Siltasairaala o...

Scandic Grand Central Helsinki

Scandic Grand Central Helsinki

Uudisrakennus | Helsinki | Ei tiedossa

Eliel Saarisen suunnittelema päärautatieaseman hallintorakennus vuodelta 19...

Tilaa Rakennusfaktan uutiskirje – saat tuoteuutiset viikoittain sähköpostiisi

Sulje