Sisääntulon tärkein elementti on matto

Päivämäärä: 4.11.2014

Punaiset juhlamatot toivottavat vieraat tervetulleiksi
Toivota loppuvuoden juhlien vieraat tervetulleeksi jo ovella Lindströmin punaisilla juhlamatoilla. Tilapäiskäyttöön tarkoitetut juhlamatot ovat nyt vuokrattavissa – toimi heti niin ehdit saada ne vielä ennen kuin pikkujoulukausi alkaa.

Syksyn sadekelien siivoukseen helpotusta oikeanlaisilla matoilla
Sadekelit lisäävät väkisinkin ulkoa sisään kantautuvan lian määrää. Samalla lattioiden siivoukseen käytettävä aika, sekä kustannukset kasvavat. Oikeanlaisilla matoilla ja hyvin suunnitellulla mattojen vaihtoaikataululla näitä ongelmia voidaan pienentää merkittävästi.

Lindströmin mattopalvelu helpottaa kiinteistön hoidon arkea. Tuulikaappimatot pysäyttävät lian heti ovensuuhun ja ovien sisäpuolelle sijoitettavat vuokrattavat vakiomatot varmistavat tilojen siisteyden.

Designmatoilla tiloihin viihtyisyyttä ja näyttävyyttä
Designmatoilla voidaan luoda yrityksen tiloihin viihtyisyyttä ja persoonallisuutta – juuri sinun yrityksesi näköisellä ilmeellä. Matoissa voi olla juuri ne värit tai kuviot jotka sopivat yrityksellesi. Tarjoamme suunnitteluapua värien valintaan ja maton ulkoasun viimeistelyyn. Käytä rohkeasti kokemustamme ja asiantuntijuuttamme hyväksesi!

Referenssihankkeet Lindström Oy

Lapland Hotels Bulevardi

Lapland Hotels Bulevardi

Sisp. korjaus | Helsinki | Ei tiedossa

Jälleen yksi toimistotalo Helsingissä sai uuden elämän, kun Bulevardi 28:ssa ...

Clarion Hotel Helsinki Airport

Clarion Hotel Helsinki Airport

Uudisrakennus | Vantaa | Ei tiedossa

Iso hotelli on systemaattinen rakennus, jonka suunnittelussa toistuvat samat ...

RPT Docu Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään.
Lue lisää...

OK, ymmärrän