SILKO-tuotteet Alimexilta

Päivämäärä: 10.3.2016

SILKO- tuotteet sillankorjauskohteisiin ja vaativiin betonirakentamisen kohteisiin

Alimex Oy on toimittanut jo vuosikymmeniä laadukkaita korjausmateriaaleja vaativiin sillanrakennuskohteisiin ja muihin vaativiin betonirakentamisen kohteisiin. Nyt olemme lisänneet valikoimiimme uusia SILKO- tuotteita vastaamaan asiakkaittemme laatuvaatimuksia sekä helpottamaan aikatauluja

Sillankannen muotoiluvaluihin ja lattiakohteisiin

PAGEL U40 ja PAGEL U80

PAGEL U40 ja PAGEL U80 ovat SILKO- hyväksyttyjä sementtipohjaisia korjauslaasteja sillankannen sekä lattioiden nopeisiin pintarakenteiden korjauksiin. Ne ovat korkealujuuksisia tuotteita erinomaisella tartunnalla alustaan. PAGEL U40 ja U80 ovat pakkasen ja suolojen kestäviä sekä nopeasti pinnoitettavissa (3 vrk jälkeen jäännöskosteus 4,7%, +20°C). Yhdessä PAGEL U laastien ja Gremmler 1403 R (Rapid) Tiivistysepoksin kanssa sillankannen pintarakenteiden uusiminen tapahtuu nopeasti ja kustannustehokkaasti. PAGEL U40 ja PAGEL U80 tuotteilla on tehty menestyksekkäästi myös monia tuhansia neliöitä lattiaa Olkiluoto 3 projektissa

PCC- Betoninkorjausjärjestelmä

PAGEL MS20 PCC Korjauslaasti

PAGEL MS20 on SILKO- hyväksytty sementtipohjainen PCC laasti betonirakenteiden vaaka- ja pystypintojen korjaamiseen. PAGEL MS20 on pakkasen- ja suolojen kestävä, öljytiivis sekä vettä läpäisemätön ja omaa erinomaisen tartunnan alustaan. Maksimiraekoko tuotteella on 2mm ja suositeltava kertatäyttöpaksuus 6-40mm. Materiaalimenekki n. 2kg / m2 / 1mm kerrospaksuus. Tuotetta voi myös ruiskuttaa.

PAGEL MS05 PCC Ylitasoituslaasti

PAGEL MS05 on SILKO- hyväksytty sementtipohjainen PCC ylitasoituslaasti betonirakenteiden vaaka-, pysty-, ja pään yläpuolisten pintojen tasoittamiseen. PAGEL MS05 on pakkasen- ja suolojen kestävä erinomaisella tartunnalla alustaan. Maksimiraekoko tuotteella on 0.5mm ja suositeltava kertatäyttöpaksuus 1.5 - 6mm. Materiaalimenekki n. 2kg / m2 / 1mm kerrospaksuus. Tuotetta voidaan myös ruiskuttaa.

PAGEL MS02 Korroosiosuojalaasti

PAGEL MS02 on korkealuokkainen sementtipohjainen korroosiosuojalaasti mikä on osana meidän PCC- betoninkorjausjärjestelmää. PAGEL MS02 on testattu mukaillen EN 1504-7 ja omaa AVCP- luokan 2+. Täten se soveltuu myös siltakohteisiin betoniraudoitteiden korroosiosuojaukseen.

Betoniterästankojen ankkurointi

PAGEL V2 Pikajuotosbetonit

PAGEL V2 Pikajuotosbetonit ovat nopeasti kovettuvia, kevyesti paisuvia sekä pakkasen- ja suolojen kestäviä betoniterästen ankkurointituotteita. PAGEL V2 tuotteet on testattu mukaillen EN 1504-6 ja omaavat AVCP- luokan 2+. Täten ne soveltuvat myös siltakohteisiin betoniterästankojen ankkurointeihin.

Sillankansien epoksitiivitys

GREMMLER 1403 Tiivistysepoksit

Gremmler 1403 R (Rapid) tiivistysepoksilla voidaan tehdä saman päivän aikana molemmat tiivistyskerrokset. Toinen pinnoitus voidaan suorittaa jo n. 1.5 – 2.5 tunnin kuluttua ensimmäisestä. Tämä lisää työtehokkuutta sekä säästää työvoimakustannuksia merkittävästi. Lisäksi yökasteen sekä sateen aiheuttamat ”liituuntumiset” yön aikana päästään eliminoimaan Gremmler 1403 R:llä.

Gremmler 1403 on ”normaali nopeuksinen” tiivistysepoksi. Se kuitenkin kovettuu nopeasti myös alhaisissa lämpötiloissa.

GREMMLER 1403R (Rapid) sekä GREMMLER 1403 ovat SILKO- hyväksyttyjä.

RPT Byggfakta Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään.
Lue lisää...

OK, ymmärrän