Siisteyden ylläpitoon ja sisustamiseen - uutuusmattoja

Päivämäärä: 4.5.2015

Uutuusmattoja sisustamiseen ja siisteyden ylläpitoon

Maton ei tarvitse olla harmaa ja suorakulmainen kuramatto. Lindström tuo ensimmäisenä Suomessa vaihtomattovalikoimaansa uudet muotomatot, jotka opastavat, luovat tunnelmaa, auttavat viestimään ja herättävät innostusta aivan uudella tavalla! Sisustamalla toimitilasi juuri sinun yrityksesi väri- ja muotomaailmalla voit luovasti kertoa omaa tarinaasi, omannäköisin viestein.

Lindströmin muotomattoja voidaan yhdistää keskenään tai muiden mattojen kanssa rakentaen näyttäviä mattokokonaisuuksia. Usean maton kokonaisuudella rakennettava kuvio voi jatkua yhtenäisenä matosta toiseen.

Muotomattojen avulla voit ohjata ihmisvirtaa saumattomasti sekä matottaa haastavatkin kohteet kulkusuuntien mukaan. Muotomatot mahdollistavat toiminnallisuuden ja sisustuksellisuuden yhdistämisen saumattomasti!

Tarjoamme markkinoiden laadukkaimmat tuotteet ja laajan kuosivalikoiman käyttöösi – helposti ja vaivattomasti. Voit myös itse suunnitella yksilöllisen maton yrityksellesi. Kokeile, miltä sinun mattosi omilla väreillä, kuvalla tai tekstillä näyttäisi!

www.designtool.lindstromgroup.com/#/fi/mat

Ekonailonmatto kertoo vastuullisuustarinaa

Ekonailonmatto on ekologisuutta arvostavan valinta lian pysäytykseen toimistotiloissa, sisäänkäynnillä tai rappukäytävässä. Maton nukka on kierrätysmateriaalista valmistettua ECONYL®-kuitua, jonka valitsemalla voit vaikuttaa puhtaamman ja paremman ympäristöömme puolesta.

Lindströmin ekonailonmaton nukka on valmistettu kierrätysnailonista, jonka valmistukseen kerätään hylättyjä kalastusverkkoja, vanhoja tekstiilejä ja mattojen nukkaa ympäri maailman. Kalastusverkkoja kerätään merestä muun muassa kilpikonnien elinalueilta, mikä ehkäisee niiden kuolemisen hylättyihin kalastusverkkoihin. Kerätystä kierrätysmateriaalista tehdään laadukasta raaka-ainetta, josta valmistetaan muun muassa Lindströmin ekonailonmaton nukka.

Kerro oman yrityksesi vastuullisuustarinaa ja osallistu kanssamme puhtaamman ympäristön rakentamiseen valitsemalla ekonailonmatto osaksi mattoratkaisuanne.

Haluatko kuulla millaisia säästö- ja liiketoiminnan kasvattamismahdollisuuksia Lindströmin mattopalveluilla voidaan saavuttaa? Ota yhteyttä ja jutellaan lisää!

Lue lisää uutuuksistamme!

Referenssihankkeet Lindström Oy

Lapland Hotels Bulevardi

Lapland Hotels Bulevardi

Sisp. korjaus | Helsinki | Ei tiedossa

Jälleen yksi toimistotalo Helsingissä sai uuden elämän, kun Bulevardi 28:ssa ...

Clarion Hotel Helsinki Airport

Clarion Hotel Helsinki Airport

Uudisrakennus | Vantaa | Ei tiedossa

Iso hotelli on systemaattinen rakennus, jonka suunnittelussa toistuvat samat ...

RPT Docu Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään.
Lue lisää...

OK, ymmärrän