Ryhdikäs ja moderni ruudukkoseinä Suomen Lasitehtaalta

Päivämäärä: 22.3.2023

Alumiinikehyksillä toteutettavat ruudukkoseinät ja -ovet tuovat sisustukseen särmää sekä tilaan valoa ja avaruutta. Ruudukkoseinällä korvataan yhä useammin perinteinen kiinteä seinä.

Suomen Lasitehtaalla on monipuolinen valikoima ruudukkoseiniä ja -ovia. Yrityksen oma mallisto on noussut lyhyessä ajassa sisustajien ja suunnittelijoiden suosioon.

Ruudukkoseinä on myös kustannustehokas. Sen hintatasoksi muodostuu tyypillisesti 1 500- 2 000 euroa.

Mallistossa monia vaihtoehtoja

Suomen Lasitehdas valmistaa ruudukkoseinät ja -ovet mittojen mukaan. Mallistossa on runsaasti vaihtoehtoja eri väreissä sekä myös suositulla raitalasilla. Uutuutena tilanjakoseinät saa nyt myös täystammisilla kehyksillä jotka voidaan myös sävyttää eri sävyihin.

Malliston uusimpiin tulokkaisiin lukeutuu lisäksi saranaovellinen seinä, jota on saatavana myös isompana kokonaisuutena. Suosituimmaksi on noussut pariovellinen malli. Ovet voidaan valmistaa karmien kanssa, jolloin ovet avautuvat kokonaan 180 astetta, tai valmiiseen oviaukkoon ilman karmeja (ns. saluunaovimalli), jolloin ovet avautuvat 90 astetta molempiin suuntiin

Yksiosainen ruudukkoseinä tai -ovi sopii oviaukon eteen tai kiinteäksi tilanjakajaksi. Ilmava ruutulasiseinä tuo tilaan avaruutta ja valoa - musta raami on ryhdikäs ja antaa modernia ilmettä.

Kaksiosainen ruudukkoseinä koostuu kahdesta elementistä. Näistä toinen voi olla kiinteä tai molemmat voivat olla liukuvia. Kolme ruutulasielementtiä toimii puolestaan parhaiten, kun ovi on keskellä ja sivussa ovat kiinteät osat, jotka kaikki voivat myös avautua.

Neljä elementtiä asennetaan useimmiten niin, että sivuilla ovat kiinteät osat ja keskellä kaksi avautuvaa ovea, jotka liukuvat sivujen päälle. Myös muut yhdistelmät ovat mahdollisia.

Suomen Lasitehtaan valikoimaan kuuluu myös monia muita ratkaisuja. Seinät rakennetaan puolivalmiiksi elementeiksi Lasitehtaan omassa tuotannossa Porvoossa, joten paikan päällä seinien ja ovien asennus onnistuu nopeasti.

Yrityksen projektimyynti palvelee rakennusliikkeitä ja isoja suunnittelukohteita.

Tilaa Rakennusfaktan uutiskirje – saat tuoteuutiset viikoittain sähköpostiisi


RPT Byggfakta Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään.
Lue lisää...

OK, ymmärrän