Kestävät ja tyylikkäät lasikaiteet Suomen Lasitehtaalta

Päivämäärä: 21.9.2022

Suomen Lasitehtaan valikoimasta löydät kestävät ja tyylikkäät lasikaiteet. Mallistoon kuuluvat tolpattomat ja tolpalliset kaiteet sekä Slim Lite -kaide. Lasitehdas on Suomen suurimpia lasikaiteiden valmistajia, ja yrityksen kaideratkaisut tarjoavat monia mahdollisuuksia eri käyttökohteisiin.

Tolpaton lasikaide on yhä suositumpi valinta kaideratkaisuksi, kun halutaan keveä ja moderni ilme. Koska tolpattomassa lasikaiteessa ei ole nimityksensä mukaisesti tolppia, nämä eivät ole häiritsemässä parvekkeelta, terassilta tai tasanteelta avautuvaa näkymää. Tolpaton lasikaide sopii sekä sisä- että ulkotilaan niin omakotitaloon kuin julkiseen rakennukseen.

Profiilikiinnityksellä toteutettu tolpaton lasikaide on turvallinen. Asennus voidaan tehdä rakenteen päälle tai kylkeen. Suomen Lasitehtaan toimittamat alumiiniprofiilit ovat korkealaatuisia. Niiden suunnittelussa on kiinnitetty turvallisuuden lisäksi huomiota yksityiskohtiin ja tasokkaaseen viimeistelyyn.

Profiilit tarjoavat monia mahdollisuuksia suunnittelijoille. Niitä on saatavana eri väreissä polttomaalattuna RAL Classic -värikartan sävyillä.

Suomen Lasitehtaan tolpaton lasikaide on nopea ja helppo asentaa. Kaiteen lasit saadaan täsmälleen samaan linjaan, sillä lasin suoruutta on mahdollista säätää. Tehtaalla poratut kiinnitysreiät ovat mittatarkat.

Kevyt ja ilmava Slim Lite -kaide 

Slim Lite on Suomen Lasitehtaan oma tuotesarja, jonka kiinnitykset ja muotokieli on kehitetty kapeaksi ja minimalistiseksi.  Tuotesarjan lasikaide on näyttävä ja edullinen. Slim Lite -kaiteessa ei ole käsijohdetta, mikä antaa sille kevyen ja ilmavan ilmeen.

Korkeudeltaan 1,1 metrin kaiteessa on alumiinitolpat, jotka ovat tyylikästä anodisoitua alumiinia. Tämä sopii hyvin yhteen eri sisustustyylien ja värien kanssa. Kaidelasi on 5+5 mm paksua laminoitua turvalasia, jota on saatavana sekä kirkkaana että muissa väreissä.

Kaiteen asennus on helppoa. Toimitus sisältää kaikki asennukseen tarvittavat osat jokaiseen tolppaan, jotka toimitetaan yksittäispakattuina.

Tukevarunkoinen tolpallinen lasikaide  

Suomen Lasitehtaan tukevarunkoinen tolpallinen lasikaide soveltuu etenkin terassille ja parvekkeelle. Alumiinirunkoa on mahdollista saada kaikissa RAL Classic -värikartan sävyissä, mikä antaa mahdollisuuden toteuttaa yksilöllisiä parvekeratkaisuja. Lasikaiteen korkeus ja muut mitat räätälöidään asiakkaan tarpeen mukaan.

Kaiteen tolpat asennetaan noin metrien välein. Kaiteen lasit voidaan asentaa tolppien sisä- tai ulkopuolelle, ja ne muodostavat yhtenäisen lasipinnan. Kaide on mahdollista toteuttaa rakenteen päälle tai kylkeen.

Lasitehtaan tuotanto Porvoossa 

Suomen Lasitehdas Oy:n tuotanto toimii Porvoossa, ja lisäksi yrityksellä on laaja alihankintaverkosto Suomessa ja ulkomailla. Lasitehtaan kaikki lasit ovat CE-merkittyjä. Kokonaisuuksien lisäksi yritys toimittaa lasit ja helat asiakkaan omiin tolppiin sekä pistekiinnityskaiteet ja käsijohteet.

Suomen Lasitehtaan suosituimpiin tuotteisiin voi käydä tutustumassa Vantaan Petikossa (Talotalo-keskus, Kalustetie 1) sijaitsevassa Showroomissa, joka on avoinna arkipäivisin. Yrityksen projektimyynti palvelee rakennusliikkeitä ja isoja suunnittelukohteita.

Tilaa Rakennusfaktan uutiskirje – saat tuoteuutiset viikoittain sähköpostiisi


RPT Byggfakta Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään.
Lue lisää...

OK, ymmärrän