Raikasta wc-tilasi - Avaa ovi Katrin-tuoksumaailmaan

Päivämäärä: 23.9.2019

Viimeistele wc-tilasi uusilla raikkailla Katrin-ratkaisuilla

Julkisissa wc-tiloissa kohtaa toisinaan epämiellyttäviä hajuja. Niiden takia wc-käynti voi jäädä jopa kokonaan välistä, sillä ikävät hajut synnyttävät mielikuvan epähygieenisyydestä ja välinpitämättömyydestä. 

Kun wc-tilassa on toimiva hygieniaratkaisu, on wc-käynti miellyttävä kokemus, joka saa kävijän tuntemaan itsensä tärkeäksi. Korkealaatuiset Katrin-tuoksut ja -hygieniapaperit annostelijoineen takaavat, että wc-tilasi pysyvät puhtaina ja miellyttävinä pitkään.

Metsä Tissuen Katrin-annostelijaratkaisut täydentyvät uusilla tuoksukonsepteilla. Kesäinen Sunny Garden, virkistävä Arctic Breeze tai hajusteeton Pure Neutral -vaihtoehto raikastavat wc-tilasta miellyttävän pysähdyspaikan.  Sunny Garden- tuoksu on raikas kuin kesäinen kukkakimppu. Arctic Breeze- tuoksu yhdistää talven raikkauden ja juuri pestyn pyykin tuoksun. Pure Neutral- ratkaisu puolestaan neutralisoi wc:n epämiellyttäviä hajuja hajusteettomasti.

Katrin tarjoaa kokonaisratkaisun siistiin ja viihtyisään wc-tilaan: valittu tuoksumaailma yhdistetään tyylikkäisiin paperi- ja saippua-annostelijoihin sekä  laadukkaisiin paperisiin käsipyyhkeisiin. Sama tuoksumaailma toistuu sekä ilmanraikastimessa että saippuoissa.

Uudet Katrin-saippuat sekä uudistettu Katrin-käsihuuhde toimivat tutuista Katrin Inclusive- annostelijoista. Saippuoita annostelijoineen on saatavilla 500 ml ja 1000 ml koossa sekä mustan että valkoisen värisenä. Valittavana on joko vaahto- tai nestesaippua. Käsihuuhde viimeistelee hygienian tai toimii ratkaisuna tilanteissa, joissa vettä ei ole saatavilla.  Perinteisten, mekaanisten Katrin saippua-annostelijoiden rinnalle lanseerataan nyt myös täysin kosketusvapaat Katrin Touchfree- saippua- ja käsihuuhdeannostelijat. 

PS: Muistathan, että… Katrin tarjoaa BIM-objektin, eli 3D-tuotetietomallin, jokaisesta Inclusive-sarjan annostelijasta. Kaikki objektit voidaan ladata käytettäväksi suunnittelijoiden omissa ohjelmissa (ArchiCAD, AutoCAD, Revit ja SketchUP) osoitteesta www.katrin.com tai www.bimobject.com

Tilaa Rakennusfaktan uutiskirje – saat tuoteuutiset viikoittain sähköpostiisi

Sulje