Raikasta wc-tilasi - Avaa ovi Katrin-tuoksumaailmaan

Päivämäärä: 23.9.2019

Viimeistele wc-tilasi uusilla raikkailla Katrin-ratkaisuilla

Julkisissa wc-tiloissa kohtaa toisinaan epämiellyttäviä hajuja. Niiden takia wc-käynti voi jäädä jopa kokonaan välistä, sillä ikävät hajut synnyttävät mielikuvan epähygieenisyydestä ja välinpitämättömyydestä. 

Kun wc-tilassa on toimiva hygieniaratkaisu, on wc-käynti miellyttävä kokemus, joka saa kävijän tuntemaan itsensä tärkeäksi. Korkealaatuiset Katrin-tuoksut ja -hygieniapaperit annostelijoineen takaavat, että wc-tilasi pysyvät puhtaina ja miellyttävinä pitkään.

Metsä Tissuen Katrin-annostelijaratkaisut täydentyvät uusilla tuoksukonsepteilla. Kesäinen Sunny Garden, virkistävä Arctic Breeze tai hajusteeton Pure Neutral -vaihtoehto raikastavat wc-tilasta miellyttävän pysähdyspaikan.  Sunny Garden- tuoksu on raikas kuin kesäinen kukkakimppu. Arctic Breeze- tuoksu yhdistää talven raikkauden ja juuri pestyn pyykin tuoksun. Pure Neutral- ratkaisu puolestaan neutralisoi wc:n epämiellyttäviä hajuja hajusteettomasti.

Katrin tarjoaa kokonaisratkaisun siistiin ja viihtyisään wc-tilaan: valittu tuoksumaailma yhdistetään tyylikkäisiin paperi- ja saippua-annostelijoihin sekä  laadukkaisiin paperisiin käsipyyhkeisiin. Sama tuoksumaailma toistuu sekä ilmanraikastimessa että saippuoissa.

Uudet Katrin-saippuat sekä uudistettu Katrin-käsihuuhde toimivat tutuista Katrin Inclusive- annostelijoista. Saippuoita annostelijoineen on saatavilla 500 ml ja 1000 ml koossa sekä mustan että valkoisen värisenä. Valittavana on joko vaahto- tai nestesaippua. Käsihuuhde viimeistelee hygienian tai toimii ratkaisuna tilanteissa, joissa vettä ei ole saatavilla.  Perinteisten, mekaanisten Katrin saippua-annostelijoiden rinnalle lanseerataan nyt myös täysin kosketusvapaat Katrin Touchfree- saippua- ja käsihuuhdeannostelijat. 

PS: Muistathan, että… Katrin tarjoaa BIM-objektin, eli 3D-tuotetietomallin, jokaisesta Inclusive-sarjan annostelijasta. Kaikki objektit voidaan ladata käytettäväksi suunnittelijoiden omissa ohjelmissa (ArchiCAD, AutoCAD, Revit ja SketchUP) osoitteesta www.katrin.com tai www.bimobject.com

Tilaa Rakennusfaktan uutiskirje – saat tuoteuutiset viikoittain sähköpostiisi


RPT Byggfakta Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään.
Lue lisää...

OK, ymmärrän