Pressuovituotteet ja liuskaverhot Champion Doorilta PP Kaihtimelle

Päivämäärä: 6.11.2018

Champion Door Oy: keskittyessä kotimaassa moottoritoimisiin teollisuusoviin sekä vientituotteissa suuriin satama- ja lentokonehallien oviin on pressu- ja liuskaovien myynti siirtynyt PP Kaihdin Oy:lle. Pressuovet ovat edelleen kotimaista valmistetta ja laadultaan ns. ammattilaatua, esim. pressumateriaali on uv-suojattu sekä kudosvahvisteinen ja sen paino on n. 900 g/m2. Lisäksi pressuoven pyörästöt ovat metallia ja laakeroidut. PP Kaihdin pressuovet valmistetaan mittatilaustyönä ja pressuovipaketti sisältää kaikki tarvittavat osat: kiskot, kiskonkannattimet, kiskojen jatkokappaleet, stopparit, metalliset laakeroidut liukurullat, s-koukut, seinään asennettavat kääntölukot, vetoköydet sekä asennusohjeen.

PP liuskaverho-ovet

Liuskaovi on helppo asentaa, ja PVC-liuskojen limitystä voi myös muuttaa myöhemmin nerokkaan kamparungon avulla. Kamparunko asennetaan seinään, kattoon tai suoraan oviaukkoon metrin pituisina elementteinä. Liuskaoven liuskaosat ripustetaan kampaan 0%, 33%, 66% tai 100% limityksellä. 33% on peruslimitys. Liuskaovien liuskojen vakioleveys on 300 mm, saatavana on myös 400 mm ja 200 mm levysiä liuskoja. Liuskaverhoissa on myös tarjolla useita useita materiaalivaihtoehtoja, mm. pakkasenkestävä laatu.
Lue lisää tuotteesta…

Referenssihankkeet Champion Door Oy

Kotikortteli Kalasatama

Kotikortteli Kalasatama

Uudisrakennus | Helsinki

Vanhalle satama-alueelle, Itäväylän kupeeseen Helsingin Kalasatamaan on valmi...

OP Vallila

OP Vallila

Uudisrakennus | Helsinki | Ei tiedossa

Siinä se nyt on koko komeudessaan, valmiina ja viimeisteltynä. Vaikka OP Ryhm...

RPT Byggfakta Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään.
Lue lisää...

OK, ymmärrän