Pipemodul-moduulit soveltuvat kaikelle talotekniikalle

Päivämäärä: 21.2.2017

Pipemodul-moduulit soveltuvat kaikelle talotekniikalle. Moduuleissa kuljetetaan siististi käyttövesi- ja lämpöputket, viemäri- ja lämmöntalteenottoputket sekä sähkö- ja telekaapelit. Pipe-Modulin moduulimalleja käytetään ulko- sekä sisätiloissa. Ne soveltuvat sekä kuiva- että märkätiloihin. Moduulit ovat aina räätälöitävissä asiakkaan tarpeen mukaan.

Äskettäin markkinoille tullut MDF-moduuli on otettu hyvin vastaan. Se koostuu muiden pipemodul®-moduulien tapaan metallisesta pohjaosasta, moduulin avattava kansi on nimensä mukaisesti valmistettu MDF-levystä. Moduulin avulla putkien, johtojen ja kaapelien vetäminen huoneiston sisällä käy näppärästi ja nopeasti, siisti kansi asettuu sisustukseen hyvin huomaamattomasti.

Tehdasmaalattu MDF-moduuli on saatavana kaikissa RAL-värikartan väreissä. Moduulin pinta on mahdollista tapetoida, tai maalata uudelleen. Moduulin vakiokoot on mitoitettu käyttövesiputkien ja johtojen asentamiseen, mutta erikoiskokoja on saatavilla kattamaan monia talotekniikan kotelointitarpeita. Viimeistellyn MDF-moduulin voi tilata sekä vakiomittaisena että erikoismitoilla.

Talotekniikkaa on tarpeen vaatiessa helppo lisätä myöhemmin moduulien tilavarauksiin. Avattavat kotelot takaavat tekniikan helpon huollon. Pipemodul- moduulit ovat kestävä vaihtoehto rakenne- ja muovikoteloille.

Lue lisää pian uudistuvilla verkkosivuillamme: www.pipemodul.com

Tilaa Rakennusfaktan uutiskirje – saat tuoteuutiset viikoittain sähköpostiisi


RPT Byggfakta Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään.
Lue lisää...

OK, ymmärrän