Pipemodulin tutkitusti huomattavat edut

Päivämäärä: 14.2.2024

Pipemodulin esivalmisteiden vertailu paikan päällä tehtyyn kotelointiin.

PIPEMODULIN TUTKITUSTI HUOMATTAVAT EDUT

Building 2030 -konsortio vertaili pipemodulin esivalmisteista putkimoduulia paikan päällä tehtyyn kotelointiin.

Pipemodulin käyttövesimoduuli oli kustannuksiltaan edullisempi ratkaisu verrattuna paikan päällä rakennettuun kotelointiin. Vertailussa otettiin huomioon suorat sekä epäsuorat kustannustekijät. Pipemodulin suurimmat hyödyt tulivat saneerauskohteen nopeammasta remontista ja samalla lyhentyneestä haitta-ajasta kohteessa. Remonttiajan lyheneminen laski osaltaan projektin kokonaiskustannuksia. Kaikki tutkimukseen sisältyneet esivalmisteet olivat taloudellisesti edullisempia verrattuna paikan päällä tehtyihin ratkaisuihin. Pipemodulin käyttövesimoduuli oli tutkimuksen paras esivalmiste kun mitattiin tuotteiden ei-rahallisia arvoja.

TURVALLINEN VALINTA

Pipemodulin ratkaisu on testattu paloluokkaan EI30 myös muoviputkien osalta. Moduulit ovat ETA-arvioituja ja ne niille on myönnetty CE-merkin käyttöoikeus. Moduulit ovat siis kaikkialla ETA-maissa hyväksyttyjä rakenteita ja riskitön valinta, koska ne eivät tarvitse enää rakennuspaikkakohtaista hyväksyntää.

SOPII KAIKKIIN KOHTEISIIN

Moduulit sopivat lähes kaikenlaisiin kiinteistöihin korjaus- ja myös uudisrakentamisessa. Pipemodulin ratkaisua käytetään eniten kerros- ja rivitalojen talotekniikan saneerauksissa. Huomaamattomien MDF-moduulien suosio kasvaa jatkuvasti kerrostalojen huoneistoissa sekä rivitalojen saneerauksissa. Pipemodulin ratkaisua on käytetty jo yli 4000 kiinteistössä.

Tilaa Rakennusfaktan uutiskirje – saat tuoteuutiset viikoittain sähköpostiisi


RPT Byggfakta Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään.
Lue lisää...

OK, ymmärrän