Pipemodul®-moduuleilla reititetään myös porraskaiteiden väliseen tilaan

Päivämäärä: 30.1.2018

Pipemodul®-moduuleilla talotekniikkaa voidaan kuljettaa porrashuoneen sekä huoneistojen seinä- ja kattoasennusten lisäksi kätevästi myös porraskaiteiden välisessä tilassa.

Vapaan tilan kuilumoduulit soveltuvat kaikelle talotekniikalle. Kaapelien ja vesiputkien lisäksi vapaan tilan kuilussa reititetään yleisesti lämmöntalteenottoputkia. Kotelot voidaan toteuttaa EI30 palosuojattuina tai palosuojaamattomina. Vapaan tilan kuilujärjestelmä on testattu EI30 paloluokkaan kuuluvaksi osana ETA-arviointia.  EI30 palosuojatuotteiden järjestelmälle on ainoana Euroopassa myönnetty CE-merkintää edeltävä ETA-arviointi. Pipe-Modulin esivalmisteiset kotelot ovat valmiiksi pintakäsiteltyjä, eristettyjä ja kannakoituja. Kotelot ovat aina räätälöitävissä kohteen tarpeiden mukaan.

Pipe-Modul on mukana Korjausrakentaminen 2018 -messuilla Helsingin Wanhassa Satamassa 6.2. Toivotamme kaikki tervetulleiksi tutustumaan tuotteisiimme ja keskustelemaan kanssamme osastolle C10!

Tervetuloa kuuntelemaan myös Pipe-Modulin toimitusjohtaja Asko Partasen tietoisku A-Salissa klo 11:40. 

Osastollamme voit osallistua myös langattomien kuulokkeiden arvontaan!

Referenssihankkeet Pipe-Modul Oy

Helsingin Aleksis Kivenkatu 66 As Oy linjasaneeraus

Helsingin Aleksis Kivenkatu 66 As Oy linjasaneeraus

Helsinki

Helsingin Aleksis Kivenkatu 66:n putkiremontti piti miettiä uusiksi, kun kust...

Tilaa Rakennusfaktan uutiskirje – saat tuoteuutiset viikoittain sähköpostiisi


RPT Byggfakta Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään.
Lue lisää...

OK, ymmärrän