Pipe-Modulin moduulit ovat ainoana suomalaisena tuotteena ehdolla vuoden tuoteuutuudeksi Nordbygg-messuilla!

Päivämäärä: 6.4.2018

Finalistiehdokkaat on valittu 70 huippulistalle päässeen tuotteen joukosta. Byggindustrin-lehden lukijat pääsevät nyt äänestämään suosikkiaan, lopullisen valinnan tekee raati, jossa on edustajia Byggindustrin-lehdestä, Svensk Byggtjänst’istä ja Nordbygg-organisaatiosta. Kultamitalin saaja julkistetaan torstaina 12. huhtikuuta.

Lue lisää aiheesta täällä:

http://www.pipemodul.com/fi/ajankohtaista/pipe-modul-oyn-moduulit-kultamitaliehdokkaina/

Tai käy antamassa äänesi Pipe-Modulille!

http://byggindustrin.se/content/rosta-pa-din-favorit-till-guldmedaljen-2018

Pipe-Modul ja Verto yhdessä Nordbyggiin!

Pipe-Modul esittelee oivaltavia talotekniikan asennusmoduulejaan Nordbygg 2018 -messuilla yhdessä Verton kanssa! Putkien ja johtojen asentaminen moduuleihin tuo mukanaan lukemattomia etuja. Yksi tärkeimmistä eduista asukkaille, kiinteistönomistajille ja ympäristölle on, että huoneistokohtaiset vesimittarit voi asentaa niihin helposti.  Vedenkulutuksen mittaaminen huoneistokohtaisesti helpottaa veden säästämistä ja vesimaksut voidaan kohdistaa kulutuksen mukaan.

Nordbygg-messuilla, jotka ovat pohjoismaiden suurin rakennusalan tapahtuma, Pipe-Modul Oy esittelee moduuleja asennettuina oikeaan ympäristöön porraskäytävään, eteiseen ja kylpyhuoneeseen. Asennukseen liitetään Verto-vesimittarit.  Yhteisellä osastolla Pipe-Modul ja Verto esittelevät tuotteitaan kansainväliselle messuyleisölle.

Pipe-Modul ja Verto ovat Nordbyggissä osastolla AG:17.

Avattavat viemärimoduulit mahtuvat pieneenkin tilaan

Pipemodul®-viemärimoduuleissa voidaan kuljettaa viemäri-, käyttövesi- ja lämpöputket sekä sähkö- ja telekaapelit kohteen tarpeen mukaan. Reititykset jakautuvat kuivan tilan reitteihin, joissa moduulit voidaan reitittää esimerkiksi porrashuoneeseen, vaatehuoneeseen tai eteiseen, sekä märkätilan reitityksiin. Viemärimoduulit sopivat sekä uudis- että saneerauskohteisiin.

Pipemodul®-viemärimoduulit sisältävät valmiiksi tarvittavat kannakkeet, sekä palo-, lämpö- ja äänieristeet. Tehdasvalmisteiset moduulit toimitetaan aina viimeisteltyinä ja ne voidaan räätälöidä kohteen tarpeen mukaan. Moduulin kansi on kokonaan avattava, moduuli mahtuu pieneen tilaan. Moduulit voidaan asentaa kulmaan tai seinälle.

Viemärimoduulit on mahdollista tehdä kaikissa RAL-värikartan väreissä eri kiiltoasteilla, ne voidaan myös toimittaa paikan päällä maalattaviksi.

Ainoa turvallinen kotelojärjestelmä Euroopassa

Pipe-Modul on ainoa eurooppalainen turvalliseksi testattu järjestelmä paloluokitusta vaativissa koteloinneissa, jolle on tehty ETA (eurooppalainen tekninen arviointi) VTT Expert Services Oy:n kanssa. Arviointi johtaa tuotteiden CE-merkintään. Palokokeiden lisäksi on testattu useita muitakin tuoteominaisuuksia, joista muodostuu koteloinnin turvallisuus käyttökohteessa.

Olemme mukana Taloyhtiö 2018 -tapahtumassa 18.4.2018

Pipe-Modul on mukana Taloyhtiö 2018 -tapahtumassa Helsingin Messukeskuksen Kokoustamossa 18.4.2018 klo 9-16.30. Tervetuloa osastolle 43!

Tilaa Rakennusfaktan uutiskirje – saat tuoteuutiset viikoittain sähköpostiisi

Sulje