• Piiloasenteiset suihkut yleistyvät - arjen luksukseen ollaan valmiita panostamaan
  • Piiloasenteiset suihkut yleistyvät - arjen luksukseen ollaan valmiita panostamaan

Piiloasenteiset suihkut yleistyvät - arjen luksukseen ollaan valmiita panostamaan

Euroopasta ja maailmalta tutut piiloasenteiset suihkut ja hanat yleistyvät Suomessakin. Piiloasennuksessa sekä vesiputket että hanan tekniikka piilotetaan seinän sisään, jolloin seinän pinnalle jää vain tyylikkäät ja näyttävät pintaosat.

Työelämä ja arki on monilla yhä hektisempää ja kiireisen arjen vastapainoksi omaan hyvinvointiin ja arjen luksukseen ollaan valmiita panostamaan aiempaa enemmän. Piiloasennusta käyttämällä mahdollistetaan monipuolisempien suihkukokonaisuuksien rakentaminen, joissa erilaisia suihkumuotoja käyttämällä voidaan luoda kotiin rentouttavaa kylpylätunnelmaa. Tavallisen termostaatin ja käsisuihkun lisäksi kokonaisuuteen voidaan lisätä hierovia vartalosuihkuja ja yläsuihkuja, joista löytyy useita eri suihkuja. Eikö rankan päivän jälkeen olisikin mukava huuhtoa työkiireet pehmeän, ilmalla rikastetun sadesuihkun alla?  Tai rentouttaa hartiat voimakkaalla vesiputoussuihkulla?

Suomessa piiloasenteisten suihkujen ja hanojen asennuksessa on otettava huomioon Suomen rakentamismääräyskokoelman säädökset. Niiden mukaan piiloon jäävät liitokset tulee koteloida ja mahdollinen vuotovesi ohjata suojatusti näkyvään paikkaan. Piiloasenteiset ratkaisut voidaan toteuttaa esimerkiksi käyttämällä Joramark Box 300 -järjestelmää (www.joramark.fi). Piiloasenteisia suihkujärjestelmiä suunnitellessa on järkevää ottaa mukaan sekä LVI-suunnittelija että rakennusvalvonnan edustaja. Näin voidaan varmistaa määräysten mukainen asennustapa.

Lisätietoja piiloasenteisista suihkuista www.hansgrohe.fi/iBox

RPT Docu Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään. Lue lisää...