Perusta sujuvalle työpäivälle

Päivämäärä: 9.4.2019

Olipa kyseessä palvelutalo tai päiväkoti, kiinteistöpesula tai suurkeittiö – tinkimättömän puhdas ja hygieeninen pyykki on päivittäisen toiminnan edellytys. Laitteilta vaaditaan myös suorituskykyä, joka takaa nopeasti moitteettoman  puhdistustuloksen. Uuden sukupolven pikkujättiläiset tarjoavat mitä erilaisim­piin kohteisiin laajan valikoiman ammattikoneita, joissa ensiluokkainen pesuteho, maksimaalinen tehokkuus ja poikkeuksellinen käyttäjäystävällisyys ovat vakiona. Todella lyhyiden pesu- ja kuivausaikojen ansiosta pyykkierä on taas käyttövalmis jopa vain 87 minuutissa. Samalla arvokkaita resursseja säästyy, kun käyttökustannukset veden, sähkön ja puhdistusaineiden optimaalisen käytön ansiosta ovat alhaiset.

Pikkujättiläiset tarjoavat ennen kaikkea huomattavan helpotuksen päivittäiseen työhön. Siksi uuden sukupolven laitteet on varustettu monilla innovatiivisilla ominaisuuksilla, jotka tekevät pyykinhoidosta mahdollisimman helppoa, mm. kielivalinta jopa 32 eri kielelle, selkeät symbolit ja helposti ymmärrettävä ohjausnavigointi sekä digi­taalisten laitteiden verkkoyhteydet. 

Tilaa Rakennusfaktan uutiskirje – saat tuoteuutiset viikoittain sähköpostiisi


RPT Byggfakta Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään.
Lue lisää...

OK, ymmärrän