Pergo tarjoaa erilaisia lattiaratkaisuja

Päivämäärä: 3.5.2019

Unilin Finland Oy valmistaa sekä tarjoaa lattianpäällysteitä julkisiin sekä kodin tiloihin. Meidän tuotevalikoimaan kuuluvat Pergo laminaatit, vinyylilankut, parketit sekä tarvikkeet. Tehtaamme sijaitsee Wielsbekessä Belgiassa.

Pergo lattioissa näkyy vahva osaaminen ja pitkä perinne lattioiden kehittelyssä. Ainutlaatuinen osaaminen yhdistyy uusimpiin valmistustekniikoihin, jonka tuloksena on uusia, moderneja ja kestäviä lattiaratkaisuja.

Pergon kestävyys ei rajoitu tuotteisiimme. Se ulottuu tuotantoprosessiimme ja vaikuttaa siihen, kuinka suojelemme yhteistä ympäristöämme. Asian voi esittää tiivistetysti näin: Kun valitset jonkin lattioistamme, voit luottaa siihen, että sen valmistuksessa on käytetty pienin mahdollinen määrä luonnonvaroja.

Kaikki valmistamamme lattiat ovat mm. M1 luokiteltuja.

LAMINAATTILATTIA:

PERGO SENSATION ja ELEGANT: VEDENKESTÄVÄT LAMINAATTILATTIAT!!

Uuden sukupolven laminaattilattiamme houkuttelevat kaikkia aistejasi. Sensation ja Elegant laminaatin ulkonäkö on niin autenttinen ja luonnonmukainen, ettei sitä pysty erottamaan esikuvastaan. Uusi mattapinta täydentää puunkaltaista tuntua ja vahvistaa laminaatin luonnonmukaista olemusta. Sensation ja Elegant mallistojen AquaSafe-teknologian ansiosta voimme nyt tarjota lattian, joka kestää vettä paremmin kuin koskaan. Mm. 5 ja 10 vuoden vedenkestotakuu kotikäytössä.

Katso vlogi Pergon laminaateista:

VINYYLILATTIA:

Pergo-vinyylilattiat nostavat vinyylilattian uudelle tasolle. Aivan alkuun huomion herättävät aidonnäköiset pinnat ja luonnolliset kuvioinnit täynnä todellisuutta vastaavia yksityiskohtia. Kun niihin lisätään helppo lukkoponttiasennus (PerfectFold) ja ainutlaatuinen pintasuojaus (TitanV), ei jää epäselväksi, miksi Pergo-vinyylilattiat ovat loistava valinta kodin eri huoneisiin sekä julkisen käytön kohteisiin.

Johtavana lattiavalmistajana meillä on ilo taata, että vinyylilattioissamme ei ole haitallisia ftalaatteja. Syy on yksinkertainen -> Emme lisää tuotteisiimme ftalaatteja.

Katso vlogi Pergon vinyylistä:

TARVIKKEET LATTIOILLE:

Lattioiden kauneus on kiinni niiden yksityiskohdista, sillä lattiat eivät ole vain lankkuja, joilla kävelet. Lattia on kodinsisustuksen kokonaisratkaisu.

Siksi valikoimissamme on kauniiden vinyylilankkujen ja laminaattien lisäksi lattian asentamiseen tarvittavia alusmateriaaleja, työkaluja, jalkalistoja, profiileja ja kunnossapitotuotteita.

Referenssihankkeet Unilin Nordic AB

Kerrostalo As Oy Espoon Tapiolanheikki

Kerrostalo As Oy Espoon Tapiolanheikki

Uudisrakennus | Espoo | Ei tiedossa

Uudisrakennuskohde rakennustyyppiluokassa kerrostalot, paikkakunnalla Espoo. ...

POAS insinöörinkatu 59 Tampere
Kerrostalo Myllytullinkatu 5 Oulun Sivakka Oy

Kerrostalo Myllytullinkatu 5 Oulun Sivakka Oy

Uudisrakennus | Oulu | 6 milj. €

Uudisrakennuskohde rakennustyyppiluokassa kerrostalot, paikkakunnalla Oulu. K...

987 Design Hotel Prague

987 Design Hotel Prague

Praha

987 Prague on moderni design-hotelli, joka sijaitsee Prahan keskustassa läh...

Tilaa Rakennusfaktan uutiskirje – saat tuoteuutiset viikoittain sähköpostiisi


RPT Byggfakta Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään.
Lue lisää...

OK, ymmärrän