ONE HOME kestävän kehityksen strategia PERGO tuotteiden takana.

Päivämäärä: 13.9.2022

One Home

ONE HOME on kattava kestävän kehityksen strategiamme (Planet, Your ja Our), jossa on ainutlaatuiset tavoitteet mm. PERGO lattioille ja tarvikkeille.

Tässä katsomme pidemmälle kuin pelkästään ekologiaan. Pohdimme myös asiakkaidemme elämänlaatua – loppujen lopuksi se, mitä teemme, päätyy heidän koteihinsa (Your Home) – ja luomme kestävän ympäristön, jossa turvallisuus, terveys ja hyvinvointi työpaikalla kulkevat käsi kädessä.

Planet home

Kasvihuonekaasupäästöjä on vähennettävä tai ne on poistettava kokonaan. Tämä on suuri haaste valmistavalle teollisuudelle, sillä poltamme edelleen liian usein fossiilisia polttoaineita ja käytöstä poistettuja tuotteita.

Meidän on siirryttävä kiertokulkuun, uusiutuvien tai kierrätysmateriaalien käyttöön ja kierrätettävien tuotteiden valmistamiseen. Tavoitteemme on vähentää päästöjä 42 % vuonna 2030 ja tulla hiilineutraaliksi vuoteen 2050 mennessä.

Tämä tarkoittaa, että lopetamme fossiilisten polttoaineiden käytön kaikessa toiminnassamme ja pyrimme kiertokulkuun.

Your Home

Terve, viihtyisä ja kestävä elinympäristö on tärkeämpää kuin koskaan. Valmistamiemme tuotteiden on tarjottava lisäarvoa asiakkaillemme terveydestä, mukavuudesta tai kestävyydestä tinkimättä.

Pergo lattiat auttavat asiakkaitamme elämään kestävämmin ja terveemmin.

Our Home

Yrityksemme on toinen koti yli 8 000 työntekijälle. Haluamme luoda heille positiivisen, motivoivan ja turvallisen työympäristön, jossa he tuntevat olonsa onnelliseksi ja arvostetuiksi – kestävän ympäristön, jossa jokainen löytää haasteen ja voi kehittää itseään edelleen. MADE IN BELGIUM.

Innovaatiot liikkeellepanevana voimana

Kestävä kehitys edellyttää radikaalia muutosta prosesseissamme ja raaka-aineiden käytössä. Olemme Unilin Groupissa nähneet haasteet mahdollisuuksina alusta alkaen.

Varmistaaksemme, että yrityksessä kehittämämme innovaatiot ovat kestäviä, olemme laatineet Kestävän innovaation viitekehyksen.

PERGO lattiat ja tarvikkeet

Jokapäiväiset valinnat ovat niitä, jotka merkitsevät eniten! Valitse vastuullisesti. Valitse luonto, Valitse Joutsenmerkki, Valitse Pergo.

     

Tutustu alla olevasta linkistä Pergo tuotteisiin PRO sivuillamme:

Referenssihankkeet Unilin Nordic AB

Kerrostalo As Oy Espoon Tapiolanheikki

Kerrostalo As Oy Espoon Tapiolanheikki

Uudisrakennus | Espoo | Ei tiedossa

Uudisrakennuskohde rakennustyyppiluokassa kerrostalot, paikkakunnalla Espoo. ...

POAS insinöörinkatu 59 Tampere
Kerrostalo Myllytullinkatu 5 Oulun Sivakka Oy

Kerrostalo Myllytullinkatu 5 Oulun Sivakka Oy

Uudisrakennus | Oulu | 6 milj. €

Uudisrakennuskohde rakennustyyppiluokassa kerrostalot, paikkakunnalla Oulu. K...

987 Design Hotel Prague

987 Design Hotel Prague

Praha

987 Prague on moderni design-hotelli, joka sijaitsee Prahan keskustassa läh...

Tilaa Rakennusfaktan uutiskirje – saat tuoteuutiset viikoittain sähköpostiisi


RPT Byggfakta Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään.
Lue lisää...

OK, ymmärrän