Pergo laminaattilattiat Skyline Airport hotellissa Vantaalla

Päivämäärä: 30.10.2020

Pergon kosteudenkestävät Sensation-laminaattilattiat asennettiin Skyline Airport hotelliremontin yhteydessä. Uudet lattiat asennettiin hotellin huoneisiin, ravintolaan, kokoustiloihin sekä aulaan. Asennusaikataulu oli 11/2019 – 04/2020.

Skyline Airport Hotellissa on yhteensä 214 täysin uudistettua huonetta, joista tilavimmat majoittavat viisihenkisenkin perheen. Huoneisiin on asennettu Pergo laminaatti Sensation Modern plank L0331-03374 Coastal tammi lauta.

Uudet kokoustilat Skyline Airport hotellin pääkerroksessa tarjoavat nykyaikaiset ja viihtyisät puitteet palaverin tai koulutuksen järjestämiselle. Tilat soveltuvat jopa 50 hengen kokouksiin. Kokoustiloihin, hotellin aulaan sekä ravintolaan on asennettu Pergo laminaatti Sensation Modern plank L0231-03371 Farmhouse tammi lauta.

Kysyimme hotellinjohtajalta Anne Lindholmilta sekä Constin työnjohtajalta Wilhelm Lundenilta heidän näkemyksiä kohteessa käytetyistä Pergo-laminaateista.

Anne Lindholm:

Mitä Teille merkitsee se, että Pergon laminaatit ovat EU-ympäristö, Joutsen ja M1-merkittyjä tuotteita?
Yrityksemme arvoihin kuuluu ympäristötietoisuus ja kestävän kehityksen tukeminen. Siksi on tärkeää, että materiaalivalinnat hotellissamme tehdään nämä huomioon ottaen. Kuulumme EkoKompassi-ympäristöjärjestelmään, jonka myötä olemme sitoutuneet ympäristöystävällisiin valintoihin. Pergon laminaattien laadukkaat ympäristömerkinnät kertovat tuotteen samoista arvoista ja korkeasta laadusta.

Mikä on oma mielipiteesi hotelliin asennetuista Pergo-lattioista?
Itse pidän kovasti uusista lattioista: ne ovat laadukkaat sekä värimaailmaltaan rauhoittavat. Pidän puukuvioisista lattioista ja näissä puu näkyy upeasti.

Wilhelm Lunden:

Mitä Teille merkitsee se, että Pergon laminaatit ovat EU-ympäristö, Joutsen ja M1-merkittyjä tuotteita?
Constille on tärkeää, että toimittajat huomioivat vastuullisuuden niin palveluissa kuin tuotteissa. Näin voidaan taata laatu, joka palvelee sekä asiakasta sekä ympäristöä.

Millaisena Constin asentajat kokivat Pergo laminaatin asennuksen sekä onko erillisiä ajatuksia valmiista lattiasta?
Tuotteessa ei ollut ongelmia pontin kanssa vaan laminaatti oli helppo asentaa ja mukava työstää. Alusmateriaali oli myös helppo asentaa ja pysyi hyvin paikallaan vaikka sen päällä käveli laminaatin asennusvaiheessa.

Miten projekti sujui yhteistyössä Pergon kanssa?
Projekti sujui hyvässä yhteistyössä materiaalitoimittajan kanssa. Saatiin paikanpäällä asiantuntevaa apua kun sitä tarvittiin.


Pergo on valmistanut kosteudenkestäviä Sensation-laminaatteja vuodesta 2016.

Sensation mallistolle ominaista on:

  • EPÄTÄYDELLISYYDELLÄ TÄYDELLISYYTEEN - Oksakuviot, rosoisuus ja mattapinta saavat yhdessä aikaan luonnollisen tuntuisen vaikutelman
  • 100 % VEDENKESTÄVÄ- AquaSafe-tekniikka suojaa lattiaasi roiskeilta ja nesteiltä
  • SUOJAUSTA PINTAA SYVEMMÄLLE – Laminaatin pinta tarjoaa erinomaista kestävyyttä suojaten jokaista lankkua kokonaan aina pinnasta viisteisiin asti.
  • NÄYTTÄÄ JA TUNTUU LUONNOLLISELTA – Jopa 64 eri pintarakenteen syvyyttä tuo puukuoseissa esiin jokaisen syyn, oksakohdan todella tarkasti. Normaalissa laminaatissa vain 2-3 syvyyttä.

 

Tutustu kosteudenkestäviin laminaattimallistoihin.

Referenssihankkeet Unilin Nordic AB

Kerrostalo As Oy Espoon Tapiolanheikki

Kerrostalo As Oy Espoon Tapiolanheikki

Uudisrakennus | Espoo | Ei tiedossa

Uudisrakennuskohde rakennustyyppiluokassa kerrostalot, paikkakunnalla Espoo. ...

POAS insinöörinkatu 59 Tampere
Kerrostalo Myllytullinkatu 5 Oulun Sivakka Oy

Kerrostalo Myllytullinkatu 5 Oulun Sivakka Oy

Uudisrakennus | Oulu | 6 milj. €

Uudisrakennuskohde rakennustyyppiluokassa kerrostalot, paikkakunnalla Oulu. K...

987 Design Hotel Prague

987 Design Hotel Prague

Praha

987 Prague on moderni design-hotelli, joka sijaitsee Prahan keskustassa läh...

Tilaa Rakennusfaktan uutiskirje – saat tuoteuutiset viikoittain sähköpostiisi

Sulje