Palvelut helpottavat kiinteistönhuoltoa

Päivämäärä: 7.2.2017

Tiesitkö, että noin 80% kiinteistön sisällä olevasta liasta kulkeutuu ulko-ovien kautta? Kausittaiset vaihtelut siivoustarpeissa tuovat omat haasteensa kiinteistöjen puhtaanapitoon ja turvallisuuteen. Isännöitsijä- ja kiinteistöpalvelu Pähkinähoito luottaa kiinteistöjen ylläpidossa joustavaan mattopalveluun, jolla tilat pidetään siisteinä myös kausittaisten vaihtelujen aikana. Mattopalvelu on ollut Pähkinähoidon toimitusjohtajan, Henry Engblomin, mukaan erinomainen ratkaisu. ”Kun halutaan rappukäytävistä ja yleisistä tiloista siistit ja turvalliset sekä helpottaa rappusiivousta, suosittelemme aina Lindströmin porrasmattoja”, Engblom kertoo.

Mattopalvelu ei ainoastaan helpota tilojen puhtaanapitoa vähentämällä siivoustarpeita, vaan vaikuttaa myös tilojen yleiseen turvallisuuteen. Oikeanlaiset matot sitovat lian ja kosteuden ja näin vähentävät liukastumisriskejä – materiaalivalinnoilla on tärkeä rooli myös paloturvallisuudessa. ”Myös paloturvallisuus on hyvällä tasolla mattojen ansiosta, olemme joskus saaneet palotarkastajalta kehotuksen vaihtaa omat matot paloturvallisempiin. Nyt siitä ei tarvitse enää kantaa huolta”, toimitusjohtaja Engblom sanoo.

Lindströmin mattopalvelu tarjoaa joustavan ratkaisun kaikenkokoisiin kiinteistöihin. Mattopalvelu suunnitellaan juuri sinun tarpeisiisi sopivaksi ja se taipuu helposti kausittaisiin vaihteluihin. Meiltä löydät ratkaisut myös muihin kiinteistönhuollon tarpeisiin.

Haluatko tietää lisää? Lue lisää verkkosivuiltamme.

Referenssihankkeet Lindström Oy

Lapland Hotels Bulevardi

Lapland Hotels Bulevardi

Sisp. korjaus | Helsinki | Ei tiedossa

Jälleen yksi toimistotalo Helsingissä sai uuden elämän, kun Bulevardi 28:ssa ...

Clarion Hotel Helsinki Airport

Clarion Hotel Helsinki Airport

Uudisrakennus | Vantaa | Ei tiedossa

Iso hotelli on systemaattinen rakennus, jonka suunnittelussa toistuvat samat ...

Tilaa Rakennusfaktan uutiskirje – saat tuoteuutiset viikoittain sähköpostiisi


RPT Byggfakta Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään.
Lue lisää...

OK, ymmärrän