Ormax-Tiilikatot vahvistaa brändiään

Päivämäärä: 2.9.2014

Ormax-Tiilikatot vahvistaa brändiään

Ormax-Tiilikattojen nostaminen takaisin Suomen tunnetuimmaksi kattotiilibrändiksi käynnistyi kesällä huomiota herättäneellä radiokampanjalla. Ormax-Tiilikatot -logo otettiin taas käyttöön ja yrityksen nimeksi tuli Ormax Monier Oy.

Kattotiilillä on selviä etuja kilpaileviin materiaaleihin verrattuna energiatehokkaassa ja elinkaariedullisessa rakentamisessa. – Ne ovat kestäviä, pitkäikäisiä, mittatarkkoja ja helppoja asentaa. Muotoja, värejä ja pintavaihtoehtoja erilaisiin arkkitehtuureihin on paljon. Samat ominaisuudet tekevät kattotiilistä myös parhaan vaihtoehdon korjausrakentamiseen. Kustannustehokas kattotiili nostaa vanhankin rakennuksen jälleenmyyntiarvoa, Ormax Monier Oy:n toimitusjohtaja Pekka Pohjalainen luettelee.

Ormax-Tiilikatot oli erityisesti 1990-luvulla vahva brändi, jonka tunnettuus ja markkinaosuus olivat omaa luokkaansa. Monien omistajavaihdosten myötä yrityksen nimi on muuttunut, mutta Ormax on säilynyt tuotenimissä. Orimattilan modernilla ja ympäristöystävällisellä tehtaalla valmistetaan Ormax- ja Ormax Protector -betonikattotiiliä. Yrityksen tuotevalikoimaan kuuluvat lisäksi laattamainen betonikattotiili Ormax Minster ja näyttävä valikoima savikattotiiliä.

Lisätietoja:

Ormax Monier Oy
toimitusjohtaja Pekka Pohjalainen, GSM: 0400 470976,
pekka.pohjalainen@monier.com, www.monier.fi, www.ormax.fi

RPT Docu Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään.
Lue lisää...

OK, ymmärrän