ORMAX EVO – kattotiilievoluution tulos

Päivämäärä: 14.8.2017

Uusi laattakattotiili ORMAX EVO on kehitetty Suomen vaativiin ilmasto-olosuhteisiin.

Se edustaa uusinta kattotiiliteknologiaa ja se valmistetaan Orimattilassa, yhdessä Euroopan moderneimmista kattotiilitehtaista. ORMAX EVO puhuttelee modernia ja edistyksellistä rakentajaa. Siinä modernein teknologia yhdistyy tämän päivän katemateriaalin esteettisiin, toiminnallisiin ja ekologisiin vaatimuksiin. Eläväpintainen, kaunis laattakattotiili on ohut ja ilmeeltään kevyt. Siitä syntyy tasainen upea kattopinta. Tiili lukkiutuu tiiviisti paikoilleen ja pysyy siinä vakaasti kaikissa olosuhteissa.

Ormax EVO sopii graafiseen nykyarkkitehtuuriin. Se on luonnonmukainen vastaus tasaista kattopintaa haluaville suunnittelijoille ja rakentajille. Ormax EVOn ilme on suunniteltu linjakkaaksi, elegantiksi ja kevyeksi. Näyttävän hienostuneet kattolappeet ovat lisäksi hiljaiset kaikissa sääolosuhteissa, mikä lisää asumisviihtyisyyttä.

Ormax EVO sopii erinomaisesti myös korjausrakentamiseen. Se korostaa vanhan talon persoonallista ilmettä. Ekologinen Ormax Evo sopii ympäröivään luontoon. Sen elävä pinta rakentaa harmonisen kokonaisuuden eri julkisivumateriaalien kanssa. ORMAX EVO sopii kaikille katoille, joka kaltevuus on vähintään 1:3 (18,4°).

Tilaa Rakennusfaktan uutiskirje – saat tuoteuutiset viikoittain sähköpostiisi


RPT Byggfakta Oy:n tietojenkäsittelyä, tietosuojaa ja evästeitä koskevat periaatteet

Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja vierailuistasi. Tietosuojaperiaatteissamme kerromme, mitä tietoja keräämme ja miksi sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytetään.
Lue lisää...

OK, ymmärrän